Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΛΗ

Πελοπίδας Αγγελόπουλος: Προσπαθείστε να καταστεί λειτουργικό το νέο σχήμα του Λ.Σ.
Με τη συμμετοχή δεκάδων στελεχών του Λιμενικού Σώματος εν ενεργεία και εν αποστρατεία, και με ξεχωριστή σεμνότητα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λέσχη των Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), η θεσμοθετημένη, τιμητική εκδήλωση-δείπνο προς τιμή του Αρχηγού Λ.Σ – Ε.Α. Αντινάυαρχου Κωνσταντίνου Σούλη.


Τον θυρεό της Λέσχης Αποστράτων
επέδωσε στον Αρχηγό του Λιμενικού
Σώματος Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο
Σούλη, ο πρόεδρος της Λέσχης
Αντιναύαρχος ε.α.
Πελοπίδας Αγγελόπουλος



Η θαυμάσια αίθουσα εκδηλώσεων του νεοκλασικού κτηρίου, πλημμύρισε από χαμόγελα και ευχές από νωρίς το βράδυ της 27ης Μαΐου 2011.Εξαιρετικός.  άψογος  οικοδεσπότης της βραδιάς ο, πρόεδρος των Αποστράτων του Λιμενικού, ο Αντιναύαρχος ε.α. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά η οποία είχε εμπλουτιστεί με όμορφη μουσική και γευστικότατο δείπνο.


Στην ομιλία του ο κ. Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: Σήμερα, σηματοδοτούνται νέα δεδομένα τόσο για το Λιμενικό Σώμα που μετεξελίχθηκε σε Λ.Σ. – Ε.Α., όσον και για τον Αρχηγό που ασκεί την διοίκηση μίας ανώτατης Επιτελικής Υπηρεσίας. Είναι γεγονός κ. Αρχηγέ ότι αναλάβατε την Αρχηγία μερικές ημέρες πριν την νέα δομή του Σώματος και κάτω από συνθήκες που προφανώς άλλοι αποφάσιζαν γι αυτές τις επιλογές και αυτοί ήσαν ο Υπουργός και η Κυβέρνηση.

ΣΤΟΝ ΟΛΠ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ MEDCRUISE

Με τη συμμετοχή 108 εκπροσώπων Μεσογειακών Λιμένων και διεθνών εταιριών κρουαζιέρας αρχίζουν την Πέμπτη 2 Ιουνίου οι εργασίες της 38ης Γενικής Συνέλευσης της MEDCRUISE, η οποία αποτελεί το ενιαίο όργανο των χωρών της Μεσογείου για την εξυπηρέτηση της Κρουαζιέρας.

Τα λιμάνια που συμμετέχουν προέρχονται από όλες τις χώρες της Μεσογείου, καθώς και από τη Μαύρη Θάλασσα και Ερυθρά Θάλασσα. Από τις εταιρίες κρουαζιέρας δήλωσαν συμμετοχή οι εταιρίες MSC, Royal Caribbean, Louis Group, Holland American Line, Norwegian, V-Spips, Pullmantur κ.α.


Μετά την επίσημη έναρξη της Συνέλευσης στις 09.00, την οποία θα κηρύξουν ο Υπουργός Θ.Υ.Ν.Α.Λ. κ. Ι. Διαμαντίδης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου (ώρα 10.00) προς τα ΜΜΕ από τον Πρόεδρο της MEDCRUISE κ. Giovanni Spadoni, τον Γενικό Διευθυντή της κ. Jose Campos και τον Έλληνα εκπρόσωπο στη MEDCRUISE κ. Σταύρο Χατζακο, Δ/ντή Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε.

Π.Ο.Υ: ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ MICROWAVES


Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί πιθανόν να προκαλέσει καρκίνο, απώλεια μνήμης κλπ

Κρατείστε τα κινητά σας μακριά - χρησιμοποιείτε πάντα ακουστικό

Ο Π.Ο.Υ εντάσσει τώρα τη χρήση κινητών τηλεφώνων στην ίδια κατηγορία ‘κινδύνου για καρκίνο’ με αυτόν που προέρχεται από τον μόλυβδο, τα καυσαέρια και το χλωροφόρμιο.

Πριν τη σημερνή ανακοίνωση, ο Π.Ο.Υ είχε καθησυχάσει τους καταναλωτές ότι δεν είχαν εντοπιστεί αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία.

Ομάδα 31 επιστημόνων από 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, έλαβε την απόφαση έχοντας εξετάσει επισκοπήσεις ερευνών σχετικά με την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων. Η ερευνητική ομάδα εντόπισε αρκετές ενδείξεις για να κατηγοριοποιήσει την προσωπική έκθεση ως ‘πιθανώς καρκινογόνο’, στους ανθρώπους.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

Ο Μάιος μας έφυγε...


Ο Ιούνιος ήρθε



Καλό μήνα

ΣΟΚ: ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ - ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ YOY TOUPE

ΣΟΚ: Βίντεο - φρίκη!  Άγριος βασανισμός παιδιού μέχρι θανάτου στη Συρία

Λαιμός σπασμένος, αρθρώσεις με σφαίρες και το πλέον σοκαριστικό, οι στρατιώτες του Αλ Άσαντ έκοψαν τα γεννητικά όργανα του παιδιού όσο αυτό ήταν ακόμα ζωντανό.

Απίστευτο κι όμως φρικτά βασανιστήρια υπέστη ένα παιδί 13 χρονών στη Συρία από τους στρατιώτες του Άλ Άσαντ.

Αρκετές ημέρες μετά τον θάνατό του, οι γονείς του το βρήκαν και έδωσαν στην δημοσιότητα τα όσα είχαν συμβεί, αφήνοντας άφωνους όσους αντίκρισαν το χιλιοβασανισμένο κορμάκι.

WIKILEAKS: ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΕΡΓΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΗ


 Βαρθολομαίος:  Το θέμα "Χάλκη",   είναι θέμα Πατριαρχείου και όχι Ελληνικής κυβέρνησης

Ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε το θέµα της αµοιβαιότητας στη Θράκη στον ίδιο τον Πατριάρχη Βαρθολοµαίο κατά τη συνάντησή τους τον Αύγουστο του 2009

Ζήτησε μάλιστα  ανταλλάγµατα για τη µειονότητα της Θράκης, μεταξύ των οποίων και η  αναγνώριση των «ψευδοµουφτήδων», µέχρι την αύξηση της χρηµατοδότησης των µειονοτικών σχολείων αλλά και την αύξηση  του αριθµού των... τούρκων δασκάλων και την κατασκευή τζαµιού στην Αθήνα.  Αυτά ζητούσε η Άγκυρα κάθε φορά που πιεζόταν από την Ουάσιγκτον για την επαναλειτουργία της Χάλκης.

ΠΟΙΟΙ ΑΛΕΙΦΟΥΝ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

ΜΠΡΑΒΟ !!!

Κατόρθωσαν αυτό ακριβώς που έπρεπε να αποτραπεί. Να αυξήσουν την σύγχυση στο λαό.

Από τη μια τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, με τον ανελέητο βομβαρδισμό με αριθμούς και οικονομικά μεγέθη –επί ενάμιση χρόνο συνεχώς- από την άλλη το «Κίνημα Σπίθα», από την άλλη το ΚΚΕ και τέλος το facebook…

Όλοι τους προτείνουν αντίσταση.

Διαλλιιέχτεεε. Όχι μ’ εκείνους αλλά με μας. Όχι στο Σύνταγμα αλλά στα Προπύλαια. Όπως όχι με τη ΓΕΣΕΕ, αλλά με το ΠΑΜΕ.

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ - ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΣΥ

Αναστασιάδης: Με Ομήρου επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή συναίνεση


Nextok: Είναι βέβαια προφανές ότι μετά τον εσωτερικό "αλληλοσπαραγμό", ο κ. Αναστασιάδης δεν είχε άλλο δρόμο καθώς τον κ. Κάρογιαν δεν επιθυμούσαν αρκετά στελέχη του κόμματος να στηρίξουν για το αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Τουλάχιστον, για μια ακόμα φορά η ΕΔΕΚ θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στα εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα του πολύπαθου νησιού, εμποδίζοντας το ξεπούλημα της Κύπρου που κατ' επανάληψη προσπάθησαν να επιτύχουν τόσο ο νυν Πρόεδρος Χριστόφιας όσο και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Αναστασιάδης αρχής γενομένης από την δριμύτατη υποστήριξη που παρείχαν και οι δύο στο επαίσχυντο και εκτρωματικό Σχέδιο Ανάν. (σ.σ. αυτά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο λαός ξεχνά)!


***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***


Στην ομόφωνη απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας του Γιαννάκη Ομήρου, Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΕΚ, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου, το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ "ΖΑΚΥΝΘΟΣ1"

Εκτιμάται ότι θα δρομολογηθεί σε περίπου τρεις μήνες

Συντάκτης: Γιώργος Γκόγκος
Απέδωσε καρπούς η πίεση των μετόχων για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης από την πλευρά της ΑΝΕΖ, αφού το πρωί της Κυριακής έλαβε χώρα συνάντηση με τη διοίκηση (έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αρκαδίων), η οποία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εργασίες που γίνονται στο “Ζάκυνθος 1”, ενώ ψηφίστηκαν οι ισολογισμοί του 2008, του 2009 και του 2010, όχι όμως και του 2007, μιας και υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες που θα πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά.