Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΟΚ: ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ - ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ YOY TOUPE

ΣΟΚ: Βίντεο - φρίκη!  Άγριος βασανισμός παιδιού μέχρι θανάτου στη Συρία

Λαιμός σπασμένος, αρθρώσεις με σφαίρες και το πλέον σοκαριστικό, οι στρατιώτες του Αλ Άσαντ έκοψαν τα γεννητικά όργανα του παιδιού όσο αυτό ήταν ακόμα ζωντανό.

Απίστευτο κι όμως φρικτά βασανιστήρια υπέστη ένα παιδί 13 χρονών στη Συρία από τους στρατιώτες του Άλ Άσαντ.

Αρκετές ημέρες μετά τον θάνατό του, οι γονείς του το βρήκαν και έδωσαν στην δημοσιότητα τα όσα είχαν συμβεί, αφήνοντας άφωνους όσους αντίκρισαν το χιλιοβασανισμένο κορμάκι.


Στο YOU TUBE αναρτήθηκε βίντεο το οποίο και σας παρουσιάζουμε.  Τονίζεται όμως ότι οι εικόνες είναι άκρως σοκαριστικές.

Το αμάρτημα του παιδιού - όπως λένε οι γονείς του - ήταν ότι τόλμησε να διαδηλώσει κατά του μονάρχη Μπασάρ αλ Ασάντ.

Όλα συνέβησαν στις 29 Απριλίου. Ο 13χρονος αμζα Αλί αλ-Χατέμπ, βρισκόταν σε αντικαθεστωτική διαδήλωση σε χωριό έξω από τη Ντεράα, προπύργιο του κινήματος κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Κάποια στιγμή, οι Σύριοι στρατιώτες εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα έκτοτε να χαθούν τα ίχνη του 13χρονου αγοριού.

Η τραγική αλήθεια, αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά, όταν το άψυχο κορμάκι του Χάμζα παραδόθηκε σε αποκρουστική κατάσταση στην οικογένεια του.

Ο μικρός ήταν πολύ άσχημα βασανισμένος. Οι Σύριοι στρατιώτες τον κακοποίησαν τόσο άγρια, που η οικογένεια του μετά βίας κατάφερε να αναγνωρίσει το παιδί της.

Το σώμα του είχε γεμίσει με τρύπες από σφαίρες. Του είχαν σπάσει το λαιμό, ενώ του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα και τις επιγονατίδες!

Είχαν μάλιστα και το θράσος να πουν στην οικογένεια του να αποκρύψει το γεγονός αφού προηγουμένως ισχυρίστηκαν ότι το αγοράκι είχε αποπειραθεί να βιάσει μία γυναίκα  και να σκοτώσει ειρηνικούς στρατιώτες της χώρας.

Βλέποντας το παραμορφωμένο παιδί του ο πατέρας του 13χρονου αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το αποκρουστικό υλικό.  Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και ο ίδιος.

Τώρα πια ο 13χρονος Χαζμα έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος κατά της κυβέρνησης Άσαντ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι βάρβαρο και σοκαριστικό. Ήδη μέσω You Τube το έχουν δει 4.000 άτομα.

Στο Facebook μάλιστα, έχει δημιουργηθεί προφίλ στη μνήμη του. Έχει ήδη 58.000 μέλη, ενώ στην αγγλική έκδοση τα μέλη του γκρουπ είναι 3.000.


Το φρικτό βίντεο παρουσιάζει την αγριότητα σ'
όλο της το "μεγαλείο"

Στο YOU TUBE το βίντεο συνοδεύεται από τα παρακάτω σχόλια:
The Syrian regime defended this crime by saying :" This 13 years child was trying to rape women and to kill the peaceful syrian security forces and the army, so they shot him." Oh, my Almighty!!!This innocent 13 years old child was trying to rape women!!What brutal liars are you!!You are really atrocious!!

stopbloodshed1 Πριν από 1 ημέρα


This young hero his only fault was that he walked out with his brothers to lift the siege in Daraa- Syria and he was arrested by the Security Forces of Bashar Al Assad on 29/04/2011 and they brought him back dead and tortured on Wednesday 25/05.2011. Are these the real reforms of Bashar and his brother Mahir? Really, this is what is happening in Syria and tis child is one of many.

stopbloodshed1 πριν από 3 ημέρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου