Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΤΟΝ ΟΛΠ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ MEDCRUISE

Με τη συμμετοχή 108 εκπροσώπων Μεσογειακών Λιμένων και διεθνών εταιριών κρουαζιέρας αρχίζουν την Πέμπτη 2 Ιουνίου οι εργασίες της 38ης Γενικής Συνέλευσης της MEDCRUISE, η οποία αποτελεί το ενιαίο όργανο των χωρών της Μεσογείου για την εξυπηρέτηση της Κρουαζιέρας.

Τα λιμάνια που συμμετέχουν προέρχονται από όλες τις χώρες της Μεσογείου, καθώς και από τη Μαύρη Θάλασσα και Ερυθρά Θάλασσα. Από τις εταιρίες κρουαζιέρας δήλωσαν συμμετοχή οι εταιρίες MSC, Royal Caribbean, Louis Group, Holland American Line, Norwegian, V-Spips, Pullmantur κ.α.


Μετά την επίσημη έναρξη της Συνέλευσης στις 09.00, την οποία θα κηρύξουν ο Υπουργός Θ.Υ.Ν.Α.Λ. κ. Ι. Διαμαντίδης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου (ώρα 10.00) προς τα ΜΜΕ από τον Πρόεδρο της MEDCRUISE κ. Giovanni Spadoni, τον Γενικό Διευθυντή της κ. Jose Campos και τον Έλληνα εκπρόσωπο στη MEDCRUISE κ. Σταύρο Χατζακο, Δ/ντή Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου