Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Ρατσισμός και "Χίτλερ" στα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδας

Μέχρι πότε θα μετράνε οι ...ψηλοί;

Είναι καιρός να τερματιστεί ο ρατσισμός κατά του μειωμένου ύψους των υποψηφίων Ελλήνων πολιτών που διεκδικούν μια θέση στα Σώματα Ασφαλείας: Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική.

Σε μία χώρα που διεκδικεί το έπαθλο για τη θέσπιση της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να εξαιρούνται από τα Σώματα Ασφαλείας όσοι Έλληνες και Ελληνίδες δεν έχουν ...μπόι.  

Είναι ντροπή να μετράει η αξία ενός ατόμου με τους πόντους του ύψους του και όχι με τα πνευματικά του προσόντα και τα καλλιεργημένα χαρίσματα του χαρακτήρα του.

Αξίες και Αρχές και μόρφωση  μπορούν να "παντρεύονται" σε Δημόσιους λειτουργούς που θα κάνουν υπερήφανους όλους τους πολίτες, αλλά ένας "Τιραμόλας" με περιορισμένες πνευματικές δυνατότητες προφανώς το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι λάθη και παραλείψεις και κινδύνους για την δημόσια ασφάλεια.

Διαφορετικά ας στήσουμε στο Σύνταγμα το άγαλμα του Χίτλερ.

*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
 Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

ΑΣΕΠ: Παράνομη η βαθμολογική μέθοδος του Λιμενικού

Το Λιμενικό υποχρεούται να ακολουθήσει τις υποδείξεις του ΑΣΕΠ
Παράνομη χαρακτηρίζει ο ΑΣΕΠ τη βαθμολογική
μέθοδο που ακολούθησε το Λιμενικό κατά τη
βαθμολόγηση των Υποψήφιων Δόκιμων Σημαιοφόρων


Δεκτή έγινε η Ένσταση τουλάχιστον ενός υποψήφιου Δόκιμου Σημαιοφόρου ο οποίος προσέφυγε στον ΑΣΕΠ.

Χθες το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, ζήτησε με έγγραφό του από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, να επαναβαθμολογήσει συγκεκριμένο γραπτό που αφορά στον διαγωνισμό του Διοικητικού Δικαίου κρίνοντας παράνομη τη βαθμολογική μέθοδο που ακολούθησαν οι βαθμολογητές.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΤΙ" ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ;

Τι μαθαίνουμε;  Κάποιοι ετοιμάζονταν να καλέσουν τους "επιτυχόντες" υποψήφιους Δόκιμους Σημαιοφόρους αύριο στη Σχολή;

Διαβάστε σε λίγο στο nextok.blogspot.com

Τι λέει ο ΑΣΕΠ για τον διαγωνισμό!*** *** *** *** *** *** Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία. *** *** *** *** *** ***

Παρατράγουδα και πολλές οι συμπτώσεις στον διαγωνισμό του Λιμενικού

Νέα ερώτηση από τον Γιάννη Πλακιωτάκη για τον Χρ. Παπουτσή

*  Γιατί βρισκόταν στη Σχολή Ευελπίδων στη  Βάρη,  ο Αξιωματικός που τηλεφώνησε στη καθυστερημένη υποψήφια;
*  Πού βρίσκονται τα γραπτά των "επιτυχόντων" υποψήφιων δόκιμων σημαιοφόρων;Εύλογες απορίες περιλαμβάνει η νέα Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. και νυν βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης αναφορικά με τις αλχημείες που παρατηρήθηκαν στον διαγωνισμό των υποψηφίων Δόκιμων Σημαιοφόρων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ - ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ - ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - NEXTOK.BLOGSPOT.COM

Παρέμβαση Πλακιωτάκη για τις μεθοδεύσεις στον Διαγωνισμό
Το θέμα των παρατράγουδων που σημειώθηκαν στον Διαγωνισμό εισαγωγής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 2011 απασχόλησε και μάλλον θα απασχολήσει ξανά καθώς πληθαίνουν οι αντιδράσεις αρκετών φερόμενων ως "επιλαχόντων" ή και "αποτυχόντων" υποψηφίων.  Στο μεταξύ πληθαίνουν καθημερινά οι φερόμενοι ως "επιλαχόντες"  ή "αποτυχόντες"  υποψήφιοι,  που ζητούν εισαγγελική εντολή προκειμένου να  λάβουν αντίγραφα των γραπτών δοκιμασιών στις οποίες υποβλήθηκαν