Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βαλεργάκης άφησε ακάλυπτο κατηγορούμενο που υποστηρίζει ότι τον ενημέρωνε για το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων


Πριν κρυώσει η καρέκλα του Επιτελάρχη ο
κ. Βαλεργάκης έδωσε συνέντευξη για τους
λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση από το Λ.Σ.
Φοβήθηκε λέει ότι ισως βρισκόταν συγκατηγορούμενος

Δεν πρόλαβε να παραιτηθεί και αυθημερόν (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011) έδωσε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης ο τέως Επιτελάρχης του Λιμενικού Γ. Βαλεργάκης.  Και μάλλον, η απόφασή του δεν ήταν σοφή καθώς με όσα είπε δημιούργησε μεγάλα ερωτηματικά. Νέα ερωτηματικά.

Στη συνέντευξη αυτή παραδέχθηκε ότι ο Αρχηγός του Λιμενικού τον κράτησε σε απόσταση από την υπόθεση "λαθραία τσιγάρα", ενώ όπως είναι γνωστό από προηγούμενο δημοσίευμα του nextok.blogspot.com  ένας εκ των λιμενικών που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο

Ο εξεφτελισμός μετά τη ρατσιστική υψομέτρηση, στο Λιμενικό και στα άλλα Σώματα Ασφαλείας

Νομικός καταγγέλλει εξευτελισμόυς κατά τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να προσληφθεί

«Το Λιμενικό δεν σεβάστηκε το σώμα μου»

Συγκλονιστικές όσο και προσβλητικότατες λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη υγειονομική εξέταση των γυναικών στο Λιμενικό


Η δικηγόρος Φ. Μάζαρη:
«Αισθάνθηκα βιασμένη»

Συνέντευξη στη ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ

«Ενιωσα βιασμένη», λέει η νεαρή δικηγόρος Φωτεινή Μάζαρη, περιγράφοντας τη διαδικασία των... εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ως υποψήφια νομικός του Λιμενικού Σώματος. Αποφάσισε να υποβάλει μήνυση, στηρίζοντας έτσι και τις συνυποψήφιές της που δεν μίλησαν γιατί «φοβήθηκαν μην κοπούν και έχουν ανάγκη να δουλέψουν».

Την επώνυμη καταγγελία μετέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου στην επιτροπή ισότητας και δικαιωμάτων της Βουλής, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, υποψήφια στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με το συνδυασμό «Αλμα στο μέλλον». «Οταν υπάρχει καταγγελία και πληροφορίες ότι τέτοια εξευτελιστικά γεγονότα συμβαίνουν ακόμη και σε άντρες υποψήφιους, οφείλουμε να εξετάσουμε τι συμβαίνει», επισημαίνει στην «Ε» η κ. Αμμανατίδου.

«Είμαι 27 ετών, δικηγόρος, με μεταπτυχιακές σπουδές. Εργάστηκα πέντε χρόνια και άνοιξα το δικό μου γραφείο. Εκανα αίτηση για την προκήρυξη του Λιμενικού. Δημοσιοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και αφορούσε 15 θέσεις νομικών» λέει, η