Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΟΝΤΡΑ ΥΘΥΝΑΛ - Γ.Γ. ΛΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Σε λίγο:

Νέες αποκαλύψεις
 και παρασκήνιο
ΜΕ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
από την παραίτηση
του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Βλάχου

ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ Υ.Ε.Ν.

Με τον πιο πάνω τίτλο και με υπότιτλο: Κινδυνεύουν ζωές από την "ακέφαλη" Κ.Ε.Δ στις 14 Μαρτίου 2010 η υπογράφουσα είχε παρουσιάσει ρεπορτάζ στο ΣΚΑΙ  και στο Attica Press αφού προηγήθηκε άλλο ρεπορτάζ  με τίτλο: «Στον ...αέρα κινδυνεύει να βρεθεί το «Υπουργείο Ναυτιλίας».  Δυστυχώς είναι η τρίτη φορά μέσα στους μήνες που μεσολάβησαν, όπου το κτήριο του πρώην Υπουργείου Ναυτιλίας (νυν ΥΘΥΝΑΛ) υπέστη black out και το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Στο έλεος των εμπόρων του λευκού θανάτου 6.000 εξαρτημένοι από ναρκωτικά

Δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Πειραιά & Νησιών, με θέμα τις ανακοινώσεις Λοβέρδου για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από τον Πειραιά.

« Με επικίνδυνη επικοινωνιακή ελαφρότητα χειρίστηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος το θέμα της απομάκρυνσης των υποδομών του ΟΚΑΝΑ από τα κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα από το κέντρο του Πειραιά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και προσθέτει:

THE TROUBADOUR VOLUNTEERS

AQUARELA CREPA CAFFE ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK: Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο Γ.Γ. ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Απόνερα
Απαξίωσε να καταθέσει
την παραίτηση του στον
ΥΘΥΝΑΛ Γ. Διαμαντίδη
Σε "Αρχηγείο παραπληροφόρησης" εξελίσσεται το ΥΘΥΝΑΛ.  Μετά την απευθείας παραπληφορόρησης που κατ' επανάληψη επιχείρησε ο ΥΘΥΝΑΛ Γιάννης Διαμαντίδης (π.χ. ποιος συνέταξε το άρθρο 20 στον Νόμο περί σύστασης Αρχηγείου Λ.Σ. κλπ) διαπιστώθηκαν μία σειρά από ...κρούσματα με δελτία τύπου που δεν αποτυπώνουν την πραγματική αλήθεια.
Τελευταίο περιστατικό αποτελεί το θέμα της παραίτησης του Γενικού Γραμματέα.  Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το βράδυ το ΥΘΥΝΑΛ:

<<Ο Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Βλάχος υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση του στον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη. (σ.σ. η υπογράμμιση δική μας)

ΕΑΑΛΣ: ΑΝΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΥΘΥΝΑΛ

Εκθέτουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι απόστρατοι αξιωματικοί του Λιμενικού, ζητώντας του μεταξύ άλλων να αποσύρει και τη διάταξη με την οποία χορηγείται ο βαθμός του Ναυάρχου εν αποστρατεία και στους προ της 3-4-08 αποστρατευθέντες Αρχηγούς Λ.Σ., διάταξη που εκτιμάται ότι είναι "φωτογραφική" και αποσκοπούσε στην προσωπική ικανοποίηση του τέως Αρχηγού Λ.Σ. Ηλία Σιωνίδη.  Φυσικά "άγνωστη" παραμένει η αιτία για την οποία ο Υπουργός θέλησε να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός ζει κάτω από εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες με το πρόβλημα της επιβίωσης να κυριαρχεί στην καθημερινότητά του.