Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο Γ.Γ. ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Απόνερα
Απαξίωσε να καταθέσει
την παραίτηση του στον
ΥΘΥΝΑΛ Γ. Διαμαντίδη
Σε "Αρχηγείο παραπληροφόρησης" εξελίσσεται το ΥΘΥΝΑΛ.  Μετά την απευθείας παραπληφορόρησης που κατ' επανάληψη επιχείρησε ο ΥΘΥΝΑΛ Γιάννης Διαμαντίδης (π.χ. ποιος συνέταξε το άρθρο 20 στον Νόμο περί σύστασης Αρχηγείου Λ.Σ. κλπ) διαπιστώθηκαν μία σειρά από ...κρούσματα με δελτία τύπου που δεν αποτυπώνουν την πραγματική αλήθεια.
Τελευταίο περιστατικό αποτελεί το θέμα της παραίτησης του Γενικού Γραμματέα.  Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το βράδυ το ΥΘΥΝΑΛ:

<<Ο Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Βλάχος υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση του στον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη. (σ.σ. η υπογράμμιση δική μας)


Ο Υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βλάχου και τον ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε>>.

Στη πραγματικότητα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο κ. Βλάχος υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό με επιστολή που έστειλε στο Μέγαρο Μαξίμου.  Όπως είναι γνωστό, κατά την ώρα εκείνη ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στη Σαμοθράκη, συνοδεύομενος από διάφορους υπουργούς, μεταξύ των οποίων και ο κ. Διαμαντίδης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω των έντονων πιέσεων που ασκούσε ο ΥΘΥΝΑΛ και προκειμένου να αποφύγει για την ώρα τον ανασχηματισμό του - λόγω άλλων προβλημάτων - ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Βλάχου.

Όταν το Μέγαρο Μαξίμου, έκανε γνωστή την αποδοχή της παραίτησης, άρπαξε την ευκαιρία ο κ. Διμαντίδης και έδωσε εντολή στον Σύμβουλο Επικοινωνίας του για να εκδώσει την πιο πάνω ανακοίνωση παραβλέποντας το γεγονός ότι στο δικό του Γραφείο, δεν υπήρξε ποτέ κατάθεση παραίτησης από τον κ. Βλάχο, πολύ απλά διότι ο Γενικός Γραμματέας δεν θεωρούσε ότι είχε λόγο ο κ. Διαμαντίδης για να λάβει τέτοιο έγγραφο.  Άλλωστε είναι γνωστή η θέση του κ. Βλάχου, ότι προσελήφθη μέσω της διαδικασίας Opengov και όχι από τον όποιον υπουργό.

Το γεγονός όμως ότι ο κ. Διαμαντίδης, προέβη στην πιο πάνω ανακοίνωση, δείχνει αν μη τι άλλο, έναν εγωισμό, ή μικρότητα καθώς προσπαθεί να διαβεβαιώσει- ποιους άραγε - ότι έχει δύναμη και πως η εντολή του είναι ...νόμος.

Τον παραίτησε και ...τηλεφωνικά

Όμως το παρασκήνιο της παραίτησης Βλάχου, έχει πολλές άλλες σπαραχτικές λεπτομέρειες που επιφυλασσόμαστε να σας τις παρουσιάσουμε σε ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, πολύ καλό για να αξιοποιηθεί ως σενάριο επιθεώρησης από θιασάρχη.  Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι τηλεφωνικά ο κ. Διαμαντίδης ζήτησε από πρόεδρο Λιμενικού Οργανισμού να βγάλει έξω από τη σύσκεψη τον κ. Βλάχο γιατί τον είχε ...παραιτήσει.  Αυτό έγινε στις 11 Φεβρουαρίου.
Θεοδοσία Κοντζόγλου

AQUARELA CREPA CAFFE
Λαοδικείας και Τσαλδάρη - Νίκαια
Διεύθυνση: Μιχάλης Κοντζόγλου


Κρέπα με σοκολάτα-μπισκότο
παγωτό

Σουφλέ σοκολάτας με σαντιγύ
και παγωτό



ΜΟΝΟΝ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

 του NEXTOK:

Απλά πείτε
ότι είστε αναγνώστες
του NEXTOK
και αμέσως
θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
 έκπτωση



Για delivery Δείτε περισσότερα:

http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου