Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φόβος για εισροή στην Ελλάδα ακραίων ισλαμικών στοιχείων επικρατεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Ως αποτέλεσμα,  εδώ και μερικές εβδομάδες, το Υπουργείο οργανώνεται κατ’ αρχήν για την αποκοπή της εισόδου εξτρεμιστών από Αίγυπτο και Λιβύη καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στη σύσταση Ισλαμιστικών μονάδων που θα δράσουν με ορμητήριο την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Για πέντε χρόνια, θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε απασχόληση αξιωματικών του Λιμενικού εφόσον αποστρατευθούν.

Σύμφωνα με Διάταξη Νόμου που ετοιμάζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, όσοι αποστρατεύονται δεν θα μπορούν να εργοδοτούνται από καμία εταιρία και πολύ περισσότερο από εφοπλιστική εταιρία καθώς το θέμα αυτό έχει καταντήσει τραγέλαφος για το Λιμενικό Σώμα.

ΕΠΙ Ν.Δ. ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΕΝ

Άγνωστο ποσό – αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο – από τον Κώδικα Απρόβλεπτων Εξόδων έκαναν …φτερά σε …πολιτιστικά κέντρα επί υπουργίας Γιώργου Βουλγαράκη. Αυτά αναφέρουν πηγές του nextok ενώ είναι γνωστό ότι σκοπός του κονδυλίου αυτού είναι για να χρηματοδοτεί πληροφοριοδότες!

ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟ;

Κι όμως έγινε και αυτό!

Ανώτερος αξιωματικός ο οποίος σήμερα υπηρετεί εκτός Ελλάδος, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη ...αξιοποίησή του, έγινε "θεραπαινίδα" του τέως διευθυντή ΥΕΝ Φιλιππακόπουλου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο εν  λόγω αξιωματικός κατάρτισε μία λίστα με τα ονόματα των αξιωματικών που πίστευε ότι πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και κόμματα της Αριστεράς και την παρέδωσε στον διευθυντή του τότε Υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη.