Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

ΕΠΙ Ν.Δ. ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΕΝ

Άγνωστο ποσό – αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο – από τον Κώδικα Απρόβλεπτων Εξόδων έκαναν …φτερά σε …πολιτιστικά κέντρα επί υπουργίας Γιώργου Βουλγαράκη. Αυτά αναφέρουν πηγές του nextok ενώ είναι γνωστό ότι σκοπός του κονδυλίου αυτού είναι για να χρηματοδοτεί πληροφοριοδότες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο Υπουργός Ναυτιλίας ήταν ο Χρήστος Παπουτσής (2004) το κονδύλι αυτό το διαχειριζόταν η Ασφάλεια του Υπουργείου.
Όταν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη διαδέχθηκε ο Γιώργος Βουλγαράκης, φαίνεται ότι άρχισε η ακατάσχετη και μη ενδεδειγμένη χρήση των κονδυλίων. Ακόμα και ο τότε Αρχηγός ζήτησε χρήματα από το κονδύλι αυτό – μάλλον για την επισκευή σκάφους λένε οι πληροφορίες αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρο.
Το μεγαλύτερο όμως ποσό, φαίνεται να το χρησιμοποίησε ο Υπασπιστής του κ. Βουλγαράκη, Πλωτάρχης τότε Γενικών Υπηρεσιών. Αυτά τα ποσά διατέθηκαν στα γνωστά κατά τον αείμνηστο Ευάγγελο Γιάννόπουλο, «πολιτιστικά κέντρα» όπως ομολογούν σήμερα ένστολοι που ήσαν γνώστες όσων συνέβαιναν τότε.

Το θέμα είναι : Ποιος ήταν τότε Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών; Ποιος είναι ο αξιωματικός που έβαζε την υπογραφή του στην εκταμίευση των κονδυλίων αυτών;
Όλοι βεβαίως γνωρίζουν ότι στη θέση αυτή βρισκόταν ο κ. Νικόλαος Σπανάκος. Είναι προφανές ότι η σημερινή Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οφείλει να ζητήσει τη διενέργεια έρευνας ώστε να γνωστοποιηθούν πως κατασπαταλήθηκαν αυτά τα κονδύλια καθώς και το ύψος της σπατάλης που έγινε στη διασκέδαση του τότε Υπουργού και του συναφιού του.

Επιτέλους, και οι ένστολοι του Λιμενικού αλλά και οι απλοί πολίτες δικαιούνται να δουν μια χαραμάδα …φως μέσα από το μαύρο σκοτάδι της εποχής και της διαρκούς φορολογικής πίεσης που υπόκεινται και όταν κάποιος φωνάζει μέσα στη Βουλή: «μαζί τα φάγαμε» να ξέρουμε ποιους εννοεί!


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


*   *   *   *   *   *   *   *

AQUARELA CREPA CAFFE


Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.

Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…

οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…

Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.

Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:

Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK

 και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

Για delivery Δείτε περισσότερα:

://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html