Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φόβος για εισροή στην Ελλάδα ακραίων ισλαμικών στοιχείων επικρατεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Ως αποτέλεσμα,  εδώ και μερικές εβδομάδες, το Υπουργείο οργανώνεται κατ’ αρχήν για την αποκοπή της εισόδου εξτρεμιστών από Αίγυπτο και Λιβύη καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στη σύσταση Ισλαμιστικών μονάδων που θα δράσουν με ορμητήριο την Ελλάδα.

Στη μάχη αυτή, σημαντικό ρόλο θα έχει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος  το οποίο σε συνεργασία με την FRONTEX αναλαμβάνει πλέον την θωράκιση των θαλάσσιων συνόρων της χώρας.

Δέκα χρόνια φυλάκιση για το Kalashnikov
Όπως ήδη αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, οι ιπτάμενοι Λιμενικοί, διασώστες κλπ, θα επιβιβάζονται πλέον με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στα αεροσκάφη της FRONTEX η οποία διαθέτει σημαντικό αριθμό αεροσκαφών αλλά και πλωτών μέσων για την εποπτεία των θαλασσίων συνόρων της Ευρώπης.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πληροφορίες περί μεταφοράς των ισλαμιστικών συγκρούσεων στην Ελλάδα, ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο το Υπουργείο πέρασε εσπευσμένα σε άσχετο νομοσχέδιο διάταξη, σύμφωνα με την οποία η κατοχή Kalashnikov θεωρείται πλέον κακούργημα και επισύρει ποινή φυλάκισης δέκα ετών και άνω.
Ανταρτοπόλεμος ισλαμιστικών ομάδων
Οι Ελληνικές δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ανταρτοπόλεμο των ισλαμιστικών ομάδων μέσα στη χώρα, ενώ διέρρευσε ταυτόχρονα ότι οι αλλοδαποί εξτρεμιστές έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πληροφορίες της Europol που έφθασαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρουν ότι στις ισλαμιστικές ομάδες εισχώρησαν τρομοκράτες.
Οι πληροφορίες αναφέρονται στην ακροαριστερή οργάνωση στην Alshabaab η οποία όπως είναι γνωστό αποδίδουν και διασυνδέσεις με την AL KAINTA ενώ προειδοποίησαν ήδη τις Ελληνικές Αρχές ότι μέλη της οργάνωσης βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Μετά από τις πληροφορίες αυτές, έντονη είναι η ανησυχία τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ, αναφέρουν διάφορες πηγές ενώ προσθέτουν ότι οι τρομοκράτες έχουν εξοπλίσει με σύγχρονα όπλα τους ισλαμιστές όπως και τους Σομαλούς πειρατές.

Σύμφωνα με καλή πηγή, το 70% των όπλων που χρησιμοποιούν πλέον ο Σομαλοί Πειρατές προέρχονται από την Βοσνία. Διάφοροι έμποροι όπλων, τους τελευταίους μήνες κάνουν χρυσές δουλειές στον κόλπο του Aden.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου