Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΝΕΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ "CRISTAL" ΤΗΣ LOUIS

Εννέα φοιτητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, πραγματοποίησαν Πρακτική Άσκηση επάνω στο Κρουαζιερόπλοιο "Cristal" της Louis Cruise Lines.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης τους είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τον τρόπο λειτουργίας ενός σύγχρονου πλοίου, να συμμετάσχουν σε πολλές από τις καθημερινές δραστηριότητες και λειτουργίες αλλά και να επισκεφθούν την Κωνσταντινούπολη, τους Άγιους Τόπους και τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο.

Το ταξέίδι και η παραμονή των φοιτητών ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Louis Cruise Lines.

Πηγή:  ιστοσελίδα Πανεπιστημίου Πειραιά:  http://www.maritime-studies.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=178:ifosma&catid=1:latest-news&Itemid=&lang=en














ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ Ο ΥΘΥΝΑΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ


Σπεύδει να εξυπηρετήσει τον φίλο του Γιώργο Βερνίκο ο ΥΘΥΝΑΛ Γιάννης Διαμαντίδης, καθώς πληροφορήθηκε ότι λιγοστεύει ο χρόνος της παραμονής του στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σήμερα υπέγραψε έγγραφο με το οποίο επιτρέπεται ξανά στην ιδιωτική εταιρία Ελληνικός Νηογνώμονας, να παρέχει πιστοποιητικά αξιοπλοΐας στα πλοία δυναμικότητας κάτω των 500 κόρων.

Είναι φυσικά απορίας άξιο, πως αυθαιρετεί ο κ. Διαμαντίδης, καθώς μέχρι σήμερα η εταιρία αυτή δεν έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  στόχος της οποίας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων από τον Νηογνώμονα υπηρεσιών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ... ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΘΥΝΑΛ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Πυκνώνουν οι «διαρροές» από το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Διαμαντίδης θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης στον αμέσως επόμενο ανασχηματισμό – ή και νωρίτερα - ο οποίος δεν προβλέπεται να καθυστερήσει για τους υπουργούς που θεωρείται ότι απέτυχαν παταγωδώς στο έργο που τους έχει ανατεθεί.


Την τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απελπισίας του Γ. Παπανδρέου έριξε η εντυπωσιακή αποτυχία του ΥΘΥΝΑΛ στο ταξίδι του προς το Μαιάμι, όπου υποτίθεται ότι μετέβη για να δημιουργήσει προϋποθέσεις προσέλκυσης των κρουαζιεροπλοίων στα ελληνικά λιμάνια, εκμεταλλευόμενος την διεθνή έκθεση Seatrade Cruise Shipping.

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ...ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΟΠΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΤΖΕΛΗ

Κυριακή κοντή γιορτή όπως λέει και η λαϊκή σοφία.  Λίγες ακόμα ώρες και τα προβλήματα με τις τοποθετήσεις θα πάρουν οριστικά τέλος.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, ο υπουργός εξετάζει με σχολαστικότα το θέμα του αξιωματικού που φέρεται να δείχνει ασέβεια τόσο στο πρόσωπό του όσο και στην ηγεσία του Λ.Σ.  Ήδη όπως έχουμε δημοσιεύσει ο κ. Σπανάκος έχει τοποθετηθεί στην Διεύθυνση Επιχειρησιακών Μέσων και απομένει η υπογραφή του Υπουργού για να δοθεί τέλος στο σήριαλ και χωρίς πλέον προβλήματα να λειτουργήσει το Λιμενικό Σώμα.

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Ξεφεύγοντας από κάθε λογική, παραπέμπονται σε δίκη δεκάδες ναυτεργάτες επειδή απήργησαν στο πλαίσιο 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ.  Μάλιστα κατά το κατηγορητήριο οι ναυτεργάτες αντιμετωπίζουν κατηγορία για παρακώλυση συγκοινωνιών, που  διέπραξαν από κοινού την 11 Μαρτίου 2010.

Με αφορμή το απαράδεκτο αυτό γεγονός και καθώς η δίκη ορίστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας για την Πρωταπριλιά - δυστυχώς δεν είναι ψέμα - η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία επιθυμεί να διευκρινίσει προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα :

نونو ΣΕΞΥ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ



Κι όμως είναι μια ...εξελιγμένη για τη Λιβύη διαφήμιση.


* * * * * * * *

AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…

 Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:

Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

 Για delivery
Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html