Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ...ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΟΠΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΤΖΕΛΗ

Κυριακή κοντή γιορτή όπως λέει και η λαϊκή σοφία.  Λίγες ακόμα ώρες και τα προβλήματα με τις τοποθετήσεις θα πάρουν οριστικά τέλος.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, ο υπουργός εξετάζει με σχολαστικότα το θέμα του αξιωματικού που φέρεται να δείχνει ασέβεια τόσο στο πρόσωπό του όσο και στην ηγεσία του Λ.Σ.  Ήδη όπως έχουμε δημοσιεύσει ο κ. Σπανάκος έχει τοποθετηθεί στην Διεύθυνση Επιχειρησιακών Μέσων και απομένει η υπογραφή του Υπουργού για να δοθεί τέλος στο σήριαλ και χωρίς πλέον προβλήματα να λειτουργήσει το Λιμενικό Σώμα.

Στο μεταξύ ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής Προσωπικού, ο κ. Ματσάγκος ο οποίος αδιαφόρησε τελείως για όσα ο κ. Σπανάκος διέδιδε περί "υποχρέωσης" του πρώτου σε ... παραίτηση.

Αποφασισμένη όμως να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις σύμφωνα με τις επιλογές της φέρεται και η Ηγεσία του Λιμενικού η οποία ελπίζει ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα δεχθεί να κάνει το ρουσφέτι του πρώην Γενικού Γραμματέα ΥΕΝ και Παιδείας Τσουροπλή, ο οποίος ας σημειωθεί κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας όταν αποχώρησε από το ΥΕΝ πήρε μαζί του στο Παιδείας τον κ. Σπανάκο.

Φαίνεται ότι ο κ. Γενικός γοητευόταν από τη συνοδεία ένστολου και καθώς λόγω της θέση του δεν μπορούσε να έχει υπασπιστή,  απέσπασε χωρίς νόμιμες διαδικασίες τον κ. Σπανάκο στο Υπ. Παιδείας.

Και φυσικά όπως έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενη ανάρτηση, τα ρουσφέτια του κ. Τσοουροπλή, "τρέχει" η ιδιαιτέρα του κ. Γιώργου Παπανδρέου η οποία λόγω Τσουροπλή, έτυχε να γνωρίσει τον κ. Σπανάκο στη Βουλή.

Αυτό που ανώτατος αξιωματικός σχολίασε σήμερα είναι ότι: Ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει περιορισμένο χρονικό ορίζοντα παραμονής στη θέση που τον επιλέγει η Βουλή.  Αλλά και οι Βουλευτές εκλέγονται για τέσσερα μόνον χρόνια.  Πως λοιπόν ένας ένστολος, επιμένει να ριζώσει σε μία θέση;

Στο μεταξύ έγιναν ήδη γνωστές οι τοποθετήσεις τριών αρχιπλοιάρχων και ενός πλοιάρχου.

Έτσι:
Ο Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Τσακανής τοποθετείται ως Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
Ο Αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Σιέτος ανέλαβε ως Περιφερειάρχης Κυκλάδων με έδρα της Σύρο
Ο Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Νικητάκης τοποθετήθηκε ως Περιφερειάρχης Καβάλας και τέλος
Ο Πλοίαρχος Θεόδωρος Κλιάρης είναι ο νέος Περιφερειάρχης Βόλου.


*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

AQUARELA CREPA CAFFE



Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…


 οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και
το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…

Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.

Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.


ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:

Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK

και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

Για delivery
Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου