Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΙΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ... ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Ο Διαμαντίδης στα θέματα ναυτιλίας μέχρι νεωτέρας


ΟΧΙ πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία!  Ωστόσο, έγινε χθες γνωστό ότι "Για όσο καιρό χρειαστεί έως ότου συνταχθεί το νέο προεδρικό διάταγμα που θα ορίζει τις αρμοδιότητες του νέου υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης θα χειρίζεται τα θέματα ναυτιλίας στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας στην Ακτή Βασιλειάδη".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Μέσα σε κλίμα βαθύτατης οδύνης, κηδεύθηκε στο Λονδίνο ο Ναύαρχος Λ.Σ. ε.α. και Διεθυντής του Commeettee Γιάννηw Κοντογιάννηw ο οποίος έδωσε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Στον ιερό ναό του Θεού της Σοφίας όπου τελέστηκε η εξόδειος ακολουθία, παρέστησαν πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων του παγκόσμιου οικονομικού στερεώματος, της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως και εκπρόσωποι κυβερνήσεων καθώς ο εκλιπών είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη θέση του Διευθυντή του Committee (Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών) του Λονδίνου. Ανάμεσά τους ήταν ο τέως βασιλεύς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία.

Ο εκλιπών είχε μακρόχρονη άκρως επιτυχημένη θητεία στη συγκεκριμένη θέση, ενώ σημαντική υπήρξε η προσφορά του στην ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα. Όπως τονίστηκε κατ’ επανάληψη από εξέχοντες προσωπικότητες ο Γιάννης Κοντογιάννης διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια και τις