Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Εν αναμονή μιας ακόμα κολοτούμπας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Εκλογές μέσα στον Ιούλιο προβλέπουν αρκετοί σχολιαστές των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν το Σάββατο 16 Ιουνίου εκτιμώντας ότι τόσο ο Βαγγέλης Βενιζέλος όσο και ο Φώτης Κουβέλης θα εμμείνουν στη δήθεν θέση τους περί άμεσης επαναλειτουργίας της ΕΡΤ χωρίς προαπαιτούμενα.

Και προφανώς έτσι θα γίνει εάν πραγματικά οι δύο αρχηγοί της συμπολίτευσης οδηγήσουν σε αδιέξοδο τη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας υπό μία προϋπόθεση:  Ότι ο πολίτης θα ψηφίσει για μία ακόμη φορά σαν πρόβατο.

Βγάλε κι άλλο πιάτο απ' το τραπέζιΗ γυναίκα σκύβει πάνω από το συρτάρι όπως οι μάνες πάνω από την κούνια. Ψάχνει το καλό της τραπεζομάντηλο. Το βρίσκει, το παίρνει στα χέρια και το πετάει στον αέρα, προς τον ουρανό και τον πολυέλαιο, κρατώντας το σφικτά από τις γωνίες για να μην της φύγει. Χαμογελώντας, το παρακολουθεί  να στριφογυρίζει στον αέρα, να παίζει με το κενό, να ακουμπάει το τελευταίο, το πιο χαμηλό, κρύσταλλο του βαριεστημένου πολυελαίου κι ύστερα, σαν ξεφούσκωτο μπαλόνι, ή όπως το ιστίο ιστιοφόρου που κόπασε ξαφνικά ο θαλασσινός αέρας κι άδειασε από την πνοή του Ποσειδώνα, να προσγειώνεται μαλακά πάνω στο μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας. Τόσες φορές έχει επαναληφθεί τούτο το παιχνίδι τους που η γυναίκα έχει μάθει πια και πετυχαίνει πάντα το κέντρο του τραπεζιού έτσι ώστε το ύφασμα να απλωθεί ομοιόμορφα.

Ο Στουρνάρας ζήτησε να πέσει το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

Πάνος Χαρίτος: Ο Στουρνάρας ζήτησε να πέσει το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

  • Ελλάδα
  • Sunday, June 16, 2013 - 6:38:04 PM
  • 0
    Ο πολεμικός ανταποκριτής της ΕΡΤ
Πάνος Χαρίτος: Ο Στουρνάρας ζήτησε να πέσει το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ γράφει στην προσωπική του σελίδα panosharitos.com, το παρασκήνιο της διακοπής του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ:
Αναφορικά με το κόψιμο της αναμετάδοσης του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ από το δορυφόρο της RRSAT και κατόπιν επικοινωνίας μου με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας προκύπτουν τα ακόλουθα:
Εχθές αργά το απόγευμα ο Έλληνας πρέσβης στο Τελ Αβίβ επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RRSAT και ενημέρωσε ότι, κατόπιν οδηγιών που έχει από την Αθήνα θα πρέπει να σταματήσουν την αναμετάδοση του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ από το δίκτυο μετάδοσης τους.