Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον εκπαιδευτικό παιδεραστή


Πατέρας δύο παιδιών, εκπαιδευτικός-γυμναστής συνελήφθη επ' αυτοφώρω στη Κρήτη ενώ ασελγούσε σε βάρος δύο 13άχρονων αγοριών.
Πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.


Τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες του δώθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία με απόφαση του εισαγγελέα, προκειμένου να προστατευθούν τα ανήλικα που ενδεχομένως να βρεθούν στον δρόμο του μελλοντικά αλλά και για να αποκαλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θύματα του σάτυρου.

Εκλεκτός της Ν.Δ. ο επόμενος Επιτελάρχης του Λιμενικού Σώματος

Εκτιμάται ότι το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να αποδεχθεί τον Δ. Μπαντιά

Ο Γενικός Επιθεωρητής
Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς
Ο Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ. Υποναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς, είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του νέου Επιτελάρχη Λ.Σ.

Με δεδομένο ότι ο μέχρι χθες Επιτελάρχης του Λιμενικού Αντιναύαρχος Γιώργος Βαλεργάκης υπέβαλε ουσιαστικά την παραίτησή του, αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες αναγκαστικά θα συγκληθεί το Ανώτατο Συμβούλιο προκειμένου να επιλέξει τον διάδοχο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαλεργάκης, κάλεσε χθες Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 όλους τους Κλαδάρχες και τους Αρχιπλοιάρχους του Λιμενικού

Υποναύαρχος Λιμενικού βρήκε την τράπεζα στη Ζυρίχη

Είτε που πραγματικά βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα πρωτοφανές σκάνδαλο είτε κάποιοι έστησαν μια μυθιστορηματική υπόθεση για να αναρριχηθούν γρηγορότερα στην ιεραρχία του Λιμενικού Σώματος

Υποναύαρχος του Λιμενικού εν ενεργεία, φέρεται να είναι το άτομο που πρότεινε συγκεκριμένη τράπεζα στη Ζυρίχη, προκειμένου φερόμενο ως μέλος του κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - να καταθέσει τα χρήματα από τις αμαρτωλές δραστηριότητές του.

Βράζει το Λιμενικό - Στελέχη της ηγεσίας οι μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορούμενων για τα λαθραία τσιγάρα


Οι κατηγορούμενοι λιμενικοί  ισχυρίζονται ότι ενημέρωναν την ηγεσία του Σώματος  για τις κινήσεις των λαθρεμπόρων

Μάρτυρες υπεράσπισης ορισμένων εκ των Λιμενικών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, δηλώθηκαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο υψηλόβαθμα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού.

Παραιτείται ο Επιτελάρχης του Λιμενικού Σώματος

Αν και επεδίωκε την αναρρίχησή του στην Αρχηγεία
του Λιμενικού Σώματος έχοντας υψηλές κομματικές
και επιχειρηματικές γνωριμίες, ο Επιτελάρχης Γ.
Βαλεργάκης οδηγήθηκε στην απόφαση να ΄
παραιτηθεί από το Σώμα,
 τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011
Δυσαρεστημένος από τον Αρχηγό του Λιμενικού
Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι ανέμεναν την κίνηση υποβολής παραίτησης του Επιτελάρχη του Λιμενικού Σώματος τις τελευταίες ημέρες. Και πράγματι χθες ο Αντιναύαρχος Γ. Βαλεργάκης κάλεσε στο γραφείο του όλους τους Κλαδάρχες και τους Αρχιπλοιάρχους του Λιμενικού και τους ανακοίνωσε την απόφασή του να υποβάλει την ερχόμενη Δευτέρα την παραίτησή του.