Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον εκπαιδευτικό παιδεραστή


Πατέρας δύο παιδιών, εκπαιδευτικός-γυμναστής συνελήφθη επ' αυτοφώρω στη Κρήτη ενώ ασελγούσε σε βάρος δύο 13άχρονων αγοριών.
Πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.


Τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες του δώθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία με απόφαση του εισαγγελέα, προκειμένου να προστατευθούν τα ανήλικα που ενδεχομένως να βρεθούν στον δρόμο του μελλοντικά αλλά και για να αποκαλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θύματα του σάτυρου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα μέχρι στιγμής παιδιά που έπεσαν θύματα των σεξουαλικών ορέξεων του εκπαιδευτικού ξεπερνούν τα τριάντα.
Ο 47χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος

Η υπόθεση συγκλονίζει την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα καθώς αφορά σε παιδεραστή  47χρονο ο οποίος εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός συνελήφθη σε δωμάτιο του σπιτιού του όπου βρισκόταν με δύο αγοράκια.

Μέχρι στιγμής 13 παιδιά - θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του, περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο που ο 47χρονος, ασελγούσε σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τα παιδιά, περιέγραφαν στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι ο 47χρονος ακολουθούσε μια διαδικασία "μύησης" όπως την ονόμαζε, με την οποία τα παιδιά θα κατάφερναν να αποκτήσουν... ψυχική δύναμη.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 47χρονος, όπως αποδείχτηκε, κατέληγε σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο γυμναστής "προσέγγιζε" το παιδί τους.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της καταγγελίας , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα για να "δέσουν" την υπόθεση.

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, στις αρχές της εβδομάδας. Ο ίδιος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε πως οι πράξεις του είχαν σκοπό την... ολοκλήρωση των παιδιών, την απελευθέρωση τους ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σεξουαλικό περιεχόμενο.
*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου