Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!


Να περιμένουν άραγε κάποιους οι φιλακές
ή να μας περιμένουν τα ...φιλάκια τους  από την Ελβετία;
Ποινές που φτάνουν στην ισόβια κάθειρξη αντιμετωπίζουν όσοι καταδικαστούν, με τις ομάδες τους να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό! Πρόβλημα και για τους "ευρωπαίους".
Το ερώτημα που εύλογα βασανίζει τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, είναι η τιμωρία που θα υποστούν όσοι από τους εμπλεκόμενους καταδικαστούν.

Οι ποινές λοιπόν που αναμένεται να αντιμετωπίσουν απλά... σοκάρουν, αφού φτάνουν στη μεγαλύτερη όσων αφορά τα φυσικά πρόσωπα (ισόβια), αγγίζοντας φυσικά και τις ομάδες τους.

ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Την ποινική του δίωξη ζητά η 30χρονη εισαγγελέας
Ο εφοπλιστής Βαγγέλής Μαρινάκης
αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες
για εμπλοκή  στα στημένα παιχνίδια
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκίας .


Το παιχνίδι "χόντρυνε" και όπως φαίνεται η υπόθεση των στημένων αγώνων, μόνο "αστεία" δεν είναι. Από τη στιγμή, μάλιστα, που εμπλέκεται -όπως λέγεται- και το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τότε μιλάμε πράγματι για μια συγκλονιστική υπόθεση που ταράζει συθέμελα το ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αχιλέας Μπέος
Σύμφωνα με τη δικογραφία:  Από τα ανωτέρω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά, που προέκυψαν από τη συνεκτίμηση του συνόλου των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας και συγκεκριμένα από δη από τις ενδείξεις, τις καταθέσεις των μαρτύρων, τα έγγραφα της δικογραφίας και τους ψηφιακούς δίσκους που περιέχουν την ηχητική καταγραφή των συνομιλιών των εμπλεκόμενων προσώπων, κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, δυνάμει των υπ' αριθ. 172/2011, το οποίο διορθώθηκε με το υπ' αριθ. 222/2011 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, 334/2011, 771/2011 και 772/2011 βουλευμάτων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για το χρονικό διάστημα από 19-1-2011 μέχρι και 8-5-2011 και τις ανωμοτί εξηγήσεις των υπόπτων, προκύπτει ότι:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ - Πως τετραγώνισαν… την μπάλα



Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων πόνταρε μεγάλα ποσά, στοιχηματίζοντας ότι θα κερδίσει τη... σέντρα του αγώνα Αρης-Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως ανέφερε θα είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας Κάρλος Τέβες! Αλλος διεθνής ποδοσφαιριστής πόνταρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παράνομο στοίχημα, ενώ φαίνεται να ανταλλάσσει SMS για να μην γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις του.

Πρόεδροι ΠΑΕ συνεννοούνται για τις ομάδες που θα... υποβιβασθούν στη Β' Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα διακινούν μεταξύ τους τεράστια χρηματικά ποσά αλλά φαίνεται να έχουν και συναλλαγές ύψους περίπου 150.000 ευρώ με παράγοντα του διαιτητικού χώρου.

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται να ρυθμίζει παρατύπως ποιος

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά για την Ημέρα του Ναυτικού

Ημέρα του Ναυτικού χαρακτηρίζεται η 25η Ιουνίου 2011.  Με αυτή την αφορμή, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ cpt.  Γιάννης Χαλάς  έστειλε μήνυμα καυτηριάζοντας το γεγονός ότι η απόδοση τιμής, βρίσκει τους Έλληνες ναυτικούς να τελούν υπό επιστράτευση για 7ο συνεχόμενο μήνα.

Ολόκληρο το μήνυμα του ΓΓ της ΠΝΟ:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΕΝ

ΘΎΜΩΣΕ  τέως Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης, όταν διαπίστωσε ότι τεχνικοί αφαιρούσαν την ταμπέλα από το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη με την Ονομασία: Υπουργείο Ναυτιλίας, Νήσων και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από τον Σεπτέμβρη του 20101 όπου  ο ίδιος ανέλαβε είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ως υπουργός στον  με τον μακρόσυρτο και καθόλου βολικό στην εκφώνηση τίτλο  "Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας",  δεν κατάφερε να ανανεώσει την πινακίδα του κτιρίου.

5.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Με το δήθεν επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν υλικά στο νοσοκομείο, χειρούργος από κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας, ζήτησε έμμεσα 5.000 ευρώ από άπορη προκειμένου να τη χειρουργήσει.

Η γυναίκα έχει από χρόνια κολοστομία αφού από χρόνια της αφαιρέθηκε το χονδρό έντερο λόγω καρκίνου. Τον τελευταίο καιρό, η άτυχη γυναίκα αιμορραγεί διαρκώς ενώ ο χειρουργός που την είδε στο κρατικό νοσοκομείο, της είπε ότι ίσως θα τη χειρουργήσει μετά το καλοκαίρι και έγινε ο πιο κάτω διάλογος:

ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ!

Με επιταγές που έδωσε η γνωστή εταιρεία πετρελεοειδών Motor Oil για τους άπορους της περιοχής πλήρωσε μέρος της προεγλογικής του εκστρατείας ο νυν δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης.

Την καταγγελία έκανε ο Παναγιώτης Παλαιολόγος, δημότης του δήμου και σερβιτόρος στο επάγγελμα, ο οποίος εργάστηκε την προεκλογική περίοδο στο γραφείο του νυν δημάρχου και αντί να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα, του δόθηκαν οι συγκεκριμένες επιταγές! Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην περιοχή, καθώς μετά τις καταγγελίες Παλαιολόγου αποκαλύφθηκε ότι η πρακτική αυτή, να πληρώνει δηλαδή με επιταγές τής Motor Oil, χρέη

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες...

Ηχηρά ονόματα νυν και πρώην προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, εν ενεργεία ποδοσφαιριστών, προπονητών καθώς και διαιτητών, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των δύο κυκλωμάτων, που έστηναν παιχνίδια στην Super League και τη Football League (Β’ Εθνική).

Τη διαβεβαίωσή του ότι οι έρευνες των αρχών ασφαλείας για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών και του παράνομου στοιχήματος θα συνεχιστούν αποφασιστικά εξέφρασε με ανακοίνωσή του σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


ΕΜΠΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

Από τύχη δεν κάηκε το δάσος
Φτάνει η ΕΜΥ να ανακοινώσει ότι στην τάδε περιοχή θα πνέουν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ και το σενάριο του επόμενου εμπρισμού είναι δεδομένο.  Έτσι η πρώτη φωτιά του καλοκαιριού στην Αττική, έπληξε το βράδυ της Τετάρτης το όρος Αιγάλεω.

 Μάλιας οι  φωτιές εκδηλώθηκαν σε  τρία διαφορετικά μέτωπα στη περιοχή του όρους Αιγάλεω και Ποικίλου εκδηλώθηκαν την Τετάρτη 22/06/11, εντείνοντας την ήδη έντονη ανησυχία των φορέων και των πολιτών.