Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!


Να περιμένουν άραγε κάποιους οι φιλακές
ή να μας περιμένουν τα ...φιλάκια τους  από την Ελβετία;
Ποινές που φτάνουν στην ισόβια κάθειρξη αντιμετωπίζουν όσοι καταδικαστούν, με τις ομάδες τους να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό! Πρόβλημα και για τους "ευρωπαίους".
Το ερώτημα που εύλογα βασανίζει τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, είναι η τιμωρία που θα υποστούν όσοι από τους εμπλεκόμενους καταδικαστούν.

Οι ποινές λοιπόν που αναμένεται να αντιμετωπίσουν απλά... σοκάρουν, αφού φτάνουν στη μεγαλύτερη όσων αφορά τα φυσικά πρόσωπα (ισόβια), αγγίζοντας φυσικά και τις ομάδες τους.

Τα αδικήματα λοιπόν με τα οποία αναμένεται να κατηγορηθούν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις ποινές που έχουν να αντιμετωπίσουν να ξεκινούν από τα 5 έτη φυλάκισης.

Ωστόσο αν καταδικαστούν για απάτη εις βάρος του Δημοσίου (συγκεκριμένα εις βάρος του ΟΠΑΠ), τότε ο πέλεκυς αναμένεται να είναι βαρύς, καθώς προβλέπεται μέχρι και η ποινή της ισόβιας κάθειρξης!

Υποβιβασμός για τις ομάδες!

Τα άτομα όμως που θα καταδικαστούν, αναμένεται να πάρουν στο λαιμό τους και τους συλλόγους τους. Η τιμωρία των ομάδων στις οποίες θα βρεθούν φυσικά πρόσωπα που θα καταδικαστούν, φτάνει μέχρι και τον υποβιβασμό τους στην αμέσως επόμενη κατηγορία στην οποία ανήκουν!

Σε περίπτωση δε που μία ομάδα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από αυτές.

Πηγή: Spor24 http://www.sport24.gr/football/ellada/isovia_kai_ypovivasmos_omadwn_gia_ta_sthmena.1112499.html


-=-=-=-=

AQUARELA CREPA CAFFE
Λαοδικείας και Τσαλδάρη  γωνία - Νίκαια - Πειραιά
Τηλ:  2110145211

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες. 
 Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα… οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον… Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική. Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK: 

Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου