Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΕΝ

ΘΎΜΩΣΕ  τέως Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης, όταν διαπίστωσε ότι τεχνικοί αφαιρούσαν την ταμπέλα από το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη με την Ονομασία: Υπουργείο Ναυτιλίας, Νήσων και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από τον Σεπτέμβρη του 20101 όπου  ο ίδιος ανέλαβε είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ως υπουργός στον  με τον μακρόσυρτο και καθόλου βολικό στην εκφώνηση τίτλο  "Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας",  δεν κατάφερε να ανανεώσει την πινακίδα του κτιρίου.


Ήρθε όμως το "πλήρωμα του χρόνου", και με έστω με καθυστέρηση η ταμπέλα αποκαθηλώθηκε στις 22 Ιουνίου και ενώ ο "Υπουργός" που είχε ήδη παυθεί από τον Πρωθυπουργό, να βρίσκεται στο Γραφείο του στον 5ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος το θεώρησε μεγάλη προσβολή, να ξηλώνουν την πινακίδα μπροστά στα μάτια του, και γι αυτό διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά σε άτομα που δεν είχαν για το θέμα καμία ευθύνη.

1 σχόλιο:

  1. κ. Κοντζόγλου,
    Πολλοί μπορεί να παραπονιούνται για την απόφαση αυτή.... όμως, όπως έχουμε, κατά κόρον, γράψει "Verba volant, scripta manent", εδώ και 18 μήνες άλλαξαν 3 φορές υπουργό και ονομασίες, εξέδωσαν περισσότερα από 8 π.διατάγματα, αλλά τόσο οι ταμπέλες όσο και οι σφραγίδες τους έμειναν ίδιες.....έλεγαν ΥΕΝ-ΑΝΠ. Είχαμε προτείνει κάποτε, να τοποθετήσουν μια ηλεκτρονική πινακίδα matrix, ώστε να δύνανται με ελάχιστο κόστος & σε λίγα λεπτά να αλλάζουν τα ονόματα & τους τίτλους μέχρι να γραφούν οι "Τίτλοι τέλους"............ Δυστυχώς ακόμη δεν το αποφάσισαν!
    Όσο για την μετονομασία σε ΑΡΧΗΓΕΙΟ..... ενημερωθείτε εδώ http://theexantas.blogspot.com/2009_10_01_archive.html.
    Διαβάζουμε το μέλλον, διδασκόμαστε από το παρελθόν.

    Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου