Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚ: ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Απαγορεύθηκε η δημοσιοποίηση του βίντεο με τις φρικτές εικόνες

Ένα άκρως σοκαριστικό βίντεο ήρθε σήμερα στα χέρια των Ελληνικών Αρχών από τη Τρίπολη της Λιβύης.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nextok.blogspot.com το βίντεο αποκαλύπτει ότι με δεκάδες πτώματα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τρίπολης, δημιούργησαν οδόφραγμα προκειμένου να προστατευθούν από το εξαγριωμένο πλήθος που κινείται απειλητικά εναντίον τους. Πίσω από τα πτώματα, οι αστυνομικοί πυροβολούν αδιάκριτα κατά των διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Ο εκπρόσωπος της Λιβυκής κυβέρνησης στην Αθήνα, ζήτησε να μη δοθεί το βίντεο στη δημοσιότητα καθώς το θέαμα είναι περισσότερο από οικτρό, συγκλονιστικό και αποτρόπαιο.

"ΚΟΒΟΥΝ" ΜΕ 1300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ








Στο  Ηράκλειο της Κρήτης κατέπλευσαν στις 2.00 μμ και στις 3.00 μμ σήμερα τα επιβατηγά «Hellenic Spirit» και «Olympic Champion» της ΑΝΕΚ με 4.500 πολίτες, στη πλειοψηφία τους Κινέζους ενώ άλλα τέσσερα ελληνικά επιβατηγά πλοία αναμένεται να συμβάλουν στη παλιννόστηση Κινέζων και Ελλήνων που εργάζονται στη φλεγόμενη Λιβύη.
Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, οι πλοιοκτήτριες εταιρίες ζητούν 1300 δολάρια από κάθε Κινέζο επιβάτη προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Στους 100 χιλιάδες ανέβασε το πρακτορείο REUTERS τους διαδηλωτές στην Αθήνα, ενώ τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ογκώδους διαδήλωσης, έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το Κυπριακό SIGMA παρουσίασε τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό:

Δύο μεγάλες σε παλμό και όγκο πορείες πραγματοποιήθηκαν σήμερα (χθες)  στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου 65.000 άτομα, βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας της Κυβέρνησης. Την μια πορεία την διοργάνωσε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και την άλλη το ΠΑΜΕ.


Δυστυχώς από τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια δεν έλειψαν και τα επεισόδια μεταξύ μικρής ομάδας διαδηλωτών και των αστυνομικών δυνάμεων.

ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΙΤΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ!

Ο συνδικαλιστής Νίκος Κουλουμπαρίτσης
δημιούργησε σοβαρά προβλήματα
στη κυβέρνηση Παπανδρέου
Κόντρα έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ΠΑΣΚΕ του ΟΑΣΑ με αφορμή τις διαρκείς κινητοποιήσεις στις αστικές συγκοινωνίες.
Η ΠΑΣΚΕ στις αστικές συγκοινωνίες αντικατέστησε τον Νίκο Κουλουμπαρίτση από γραμματέα της εκτελεστικής γραμματείας, υποβιβάζοντάς τον σε απλό μέλος.

Πρόκειται για τον συνδικαλιστή που σήκωσε στις πλάτες του το μεγαλύτερο βάρος των κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ, αφού ως πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ και του Σωματείου Οδηγών της ΕΘΕΛ (μπλε λεωφορεία) κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στην κυβέρνηση και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μέσω των διαρκών απεργιών.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ!

Κίνδυνος ευτελισμού της χώρας ακόμα και στην Αφρική


Εξαθλίωση απειλεί το προσωπικό της Ελληνικής
Πρεσβείας στο Ναϊρόμπι της Κένυας
«Εφτασε ο κόμπος στο χτένι». Με τη γνωστή παροιμία ξεκινά την επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ναϊρόμπι της Κένυας Δ. Λούνδρος, ο οποίος κάνει λόγο για εξαθλίωση των εργαζόμενων στη πρεσβεία εξ' αιτίας της μη καταβολής της μισθοδοσίας τους. Παράλληλα ο πρέσβης  διαμαρτύρεται και για τη μη καταβολή των λειτουργικών εξόδων της πρεσβείας.


Ο κ. Λούνδρος χαρακτηρίζει «απαράδεκτη τη μη καταβολή μισθοδοσίας, έστω στο επιτόπιο προσωπικό, "...το οποίο σε λίγο κυριολεκτικά θα πεινάσει» όπως αναφέρει. Σημειώνει ότι «στο ίδιο πλαίσιο οι προσωπικές υποχρεώσεις και οι υποχρεώσεις προς τα παιδιά μας μένουν ανεξόφλητες».


Σε ό,τι αφορά τα λειτουργικά έξοδα υπογραμμίζει ότι «τα ελάχιστα για τον προηγούμενο μήνα δεν μας έχουν περιέλθει ακόμη και δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των εξόδων της αρχής».


Ενδεικτικά αναφέρει ότι «υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν κινούνται ελλείψει μπαταρίας και βενζίνης, η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην πρεσβευτική κατοικία δεν έχει καύσιμα, η διαχειρίστρια εταιρεία των γραφείων της πρεσβείας μας απειλεί ότι θα μας στερήσει το δικαίωμα στάθμευσης αν δεν καταβληθούν άμεσα τα χρωστούμενα».


Ο πρέσβης καλεί την ηγεσία του ΥΠΕΞ αν έχει αποφασίσει να κλείσει την πρεσβεία «να το κάνει με αξιοπρέπεια, τηρώντας τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί στο όνομα της χώρας μας». Υπενθυμίζει πάντως ότι «πρόωρη μονομερής καταγγελία του συμβολαίου ενοικίασης των γραφείων της πρεσβείας θα σημάνει πολύχρονο και εξευτελιστικό διασυρμό Ελλάδας και πρεσβείας στην υποσαχάρια Αφρική και όχι μόνο».


*    *   *   *   *   *   *   *   *


AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες,
γενναιόδωρες ποσότητες. Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
 και το παιχνίδι καλά κρατεί
 και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός
και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση
Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Ολοι οι μπλόκερς μπορούν να έχουν μειωμένες τιμές για τους αναγνώστες τους.
Για πληροφορίες: 69.810.424.35