Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ!

Κίνδυνος ευτελισμού της χώρας ακόμα και στην Αφρική


Εξαθλίωση απειλεί το προσωπικό της Ελληνικής
Πρεσβείας στο Ναϊρόμπι της Κένυας
«Εφτασε ο κόμπος στο χτένι». Με τη γνωστή παροιμία ξεκινά την επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ναϊρόμπι της Κένυας Δ. Λούνδρος, ο οποίος κάνει λόγο για εξαθλίωση των εργαζόμενων στη πρεσβεία εξ' αιτίας της μη καταβολής της μισθοδοσίας τους. Παράλληλα ο πρέσβης  διαμαρτύρεται και για τη μη καταβολή των λειτουργικών εξόδων της πρεσβείας.


Ο κ. Λούνδρος χαρακτηρίζει «απαράδεκτη τη μη καταβολή μισθοδοσίας, έστω στο επιτόπιο προσωπικό, "...το οποίο σε λίγο κυριολεκτικά θα πεινάσει» όπως αναφέρει. Σημειώνει ότι «στο ίδιο πλαίσιο οι προσωπικές υποχρεώσεις και οι υποχρεώσεις προς τα παιδιά μας μένουν ανεξόφλητες».


Σε ό,τι αφορά τα λειτουργικά έξοδα υπογραμμίζει ότι «τα ελάχιστα για τον προηγούμενο μήνα δεν μας έχουν περιέλθει ακόμη και δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των εξόδων της αρχής».


Ενδεικτικά αναφέρει ότι «υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν κινούνται ελλείψει μπαταρίας και βενζίνης, η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην πρεσβευτική κατοικία δεν έχει καύσιμα, η διαχειρίστρια εταιρεία των γραφείων της πρεσβείας μας απειλεί ότι θα μας στερήσει το δικαίωμα στάθμευσης αν δεν καταβληθούν άμεσα τα χρωστούμενα».


Ο πρέσβης καλεί την ηγεσία του ΥΠΕΞ αν έχει αποφασίσει να κλείσει την πρεσβεία «να το κάνει με αξιοπρέπεια, τηρώντας τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί στο όνομα της χώρας μας». Υπενθυμίζει πάντως ότι «πρόωρη μονομερής καταγγελία του συμβολαίου ενοικίασης των γραφείων της πρεσβείας θα σημάνει πολύχρονο και εξευτελιστικό διασυρμό Ελλάδας και πρεσβείας στην υποσαχάρια Αφρική και όχι μόνο».


*    *   *   *   *   *   *   *   *


AQUARELA CREPA CAFFE

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες,
γενναιόδωρες ποσότητες. Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
 και το παιχνίδι καλά κρατεί
 και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός
και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση
Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Ολοι οι μπλόκερς μπορούν να έχουν μειωμένες τιμές για τους αναγνώστες τους.
Για πληροφορίες: 69.810.424.35