Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


Σ΄ ένα μοναδικής συγκίνησης και ενθουσιασμού κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ομογενή ποιητή της πατρίδας και του έρωτα Πόλυ Κυριάκου, στην πολιτιστική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, στο Μανχάταν.

Εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του στιχουργού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για την πρώτη του εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν αρκετά τραγούδια σε στίχους του, στοίχους που έκλεψαν τις καρδιές όλων των ξεριζωμένων αλλά και κάθε Έλληνα.

ΝΕΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Απαράδεκτη κρίθηκε η πρώτη ΕΔΕ η οποία δεν καταλογίζει ευθύνες
Σε ανώτερο αξιωματικό θα ανατεθεί η ΕΔΕ για την διερεύνηση τυχόν ευθυνών ενστόλων, αναφορικά με την παράνομη ναυτολόγηση του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη σε πλοία της Ακτοπλοίας.

Σύμφωνα με πηγές του nextok ο Αρχηγός του Λιμενικού κάλεσε στο γραφείο του τον αξιωματικό που διενήργησε την πρώτη ΕΔΕ, προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν απαντήθηκαν επαρκώς σειρά από ερωτήματα που αφορούσαν στην υπόθεση.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΠΑΝΑΚΟΥ

"Κανείς δεν με κουνάει από τη θέση μου", διατείνεται ο αξιωματικός του Λ.Σ. Σπανάκος, παρά το γεγονός ότι πλήθως προβλημάτων έχουν αναδειχθεί με υπαιτιότητά του όπως υποστηρίζουν δημοσιογραφικές πηγές.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος αξιωματικός υποστήριξε ότι "είναι ικανός να διώξει τον νέο Κλαδάρχη Διοικητικού Ματσάκο", ο οποίος μόλις πρόσφατα παρέδωσε τα καθήκοντά του προκειμένου να αναλάβει στη νέα του θέση.

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Υπεγράφη σήμερα (24 Μαρτίου 2011) η εντολή για σύγκλιση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λ.Σ. προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση του κ. Κουμουτσάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός προφυλακίστηκε για 18 μήνες καθώς κατηγορήθηκε ότι έδινε πληροφορίες για τις περιπολίες των πλωτών του Λιμενικού σε διακινητές λαθρομεταναστών.

Την ΕΔΕ για την υπόθεση αυτή όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, είχε αναλάβει ο σημερινός Αρχηγός του Λιμενικού, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ nextok.blogspot.com

ΤΙ

ΕΙΠΕ

Ο

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΓΙΑ

ΤΟ

ΕΡΓΟ

ΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ;

Με ρεπορτάζ φυσικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ NEXTOK.BLOGSPOT.COM

-  ΓΙΑ  ΠΟΙΟΝ  ΚΤΥΠΗΣΕ  ΣΗΜΕΡΑ  Η ΚΑΜΠΑΝΑ  ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΞΗΣ;


-  ΠΟΙΟΣ  ΔΙΑΔΙΔΕΙ:  ΕΜΕΝΑ  ΔΕΝ  ΜΕ  ΚΟΥΝΑΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ -  ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΛΑΔΑΡΧΗ...

-  ΠΟΙΑ  Η  ΤΥΧΗ  ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ  ΕΔΕ  ΜΕ  ΜΕΓΑΛΟ  ΟΝΟΜΑ;


Με ρεπορτάζ φυσικά!



ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΩΤΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACE BOOK ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Συνόδευσε και τον Πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι



Αφού είναι αναρτημένα στο facebook, προφανώς ο αξιωματικός - συντάκτης της σελίδας δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναδημοσιεύσουμε το έργο του.  Πρόκειται για τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού τον οποίο συνόδευσε στο Αγαθονήσι, και από τον οποίο προφανώς ζήτησε να τον φωτογραφίσει, για να αναρτήσει τη φωτογραφία του, επιτρέποντας στους φίλους του να αναρτήσουν εξευτελιστικά σχόλια, χωρίς να τα διαγράψει από τον τοίχο του.