Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΩΤΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACE BOOK ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Συνόδευσε και τον Πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι



Αφού είναι αναρτημένα στο facebook, προφανώς ο αξιωματικός - συντάκτης της σελίδας δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναδημοσιεύσουμε το έργο του.  Πρόκειται για τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού τον οποίο συνόδευσε στο Αγαθονήσι, και από τον οποίο προφανώς ζήτησε να τον φωτογραφίσει, για να αναρτήσει τη φωτογραφία του, επιτρέποντας στους φίλους του να αναρτήσουν εξευτελιστικά σχόλια, χωρίς να τα διαγράψει από τον τοίχο του.


Και αφού ο ίδιος ο κυβερνήτης του πλωτού 603 αφήνει για μήνες στον τοίχο του αυτές τις ύβρεις, φαίνεται ότι αδιαφορεί για το γεγονός ότι οι ένστολοι, οφείλουν τις προσωπικές τους απόψεις να τις κρατούν για τον εαυτό τους και για τους τοίχους του σπιτιού τους, άντε και των μπαλκονιών της παρέας τους.

Δημοκρατία όμως έχουμε και ο καθένας μπορεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ σ΄αυτή τη χώρα  να λέει το "κοντό" του και το "μακρύ" του χωρίς καμία επίπτωση.  Και μακριά από την υπογράφουσα, η απαίτηση για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος κυβερνήτης όταν μάλιστα άλλοι λίγο κι άλλοι περισσότερο, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων - συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας - μόνον καλά λόγια δεν έχει να εκφράσει εδώ και χρόνια για τις κυβερνήσεις μας.

Όμως σκέφτομαι ότι τέτοια συμπεριφορά, δείχνει την "σοβαρότητα" του ατόμου στον οποίο η Πολιτεία εμπιστεύθηκε την σωματική ακεραιότητα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, αδιάφορο εάν αυτός λέγεται Γιώργος Παπανδρέου, ή Κώστας Καραμανλής, ή Μητσοτάκης  ή όπως κι αν τον λένε.

Από τη σελίδα λοιπόν του Spiros Tsoumas  http://www.facebook.com/fkaridas#!/photo.php?fbid=1214140867172&set=a.1075416639153.13201.1038314882&theater  αναδημοσιεύουμε με copy - paste:

Wall Photos


By Spiros Tsoumas · 3 of 17

--------------------------------------------------------------------------------




Apo ti synodeia tou Arxigou tou ΠΑ.ΣΟ.Κ. sto Aga8onisi

.September 14, 2009

5 people like this..

Stratos Psirras:   Συμβολικη!

December 28, 2009 at 8:53pm.
Antigoni Hatsipanagiotoy I LIKE THAT!!!!!!!!!

April 11, 2010 at 12:32am.
Nikos Fragiskos ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ

April 11, 2010 at 12:15pm.
Giorgos Dokerhs den ton epniges ton pousti

June 10, 2010 at 10:18pm · 1 personJacob Giannisis likes this..
Jacob Giannisis ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ....

September 13, 2010 at 9:23pm. Create an AdSponsored.

Ίσως κάποιος να σκεφτεί ότι τα παραπάνω είναι υπερβολές.  Το θέμα όμως είναι ότι:

Τώρα ο αξιωματικός αυτός, καλείται να εξηγήσει:

-  Πως βρέθηκε το πλωτό 603 στο οποίο ήταν κυβερνήτης, από το Λαύριο να είναι στουκαρισμένο και ολοκληρωτικά διαλυμένο στα βράχια, στον Άγιο Κοσμά;-  Ποια είναι η σχέση του με τον επίσης λιμενικό ο οποίος φέρεται  έδινε τις περιπολίες των πλωτών στους διακινητές λαθρομεταναστών από το 2008;

-  Μήπως τώρα που οργιάζει η διακίνηση των λαθρομεταναστών, έπρεπε πάσει θυσία το Λαύριο να μείνει χωρίς σκάφος;

-  Μήπως μια που αυξήθηκαν οι μεταφορές παράνομων τσιγάρων, το Λαύριο έπρεπε να μείνει "ορφανό" από πλωτό;

-  Είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος κυβερνήτης κατέθεσε  πως τάχα κυνηγούσε ένα ιδωτικό σκάφος που δεν κατέβαλε τα λιμενικά τέλη;

-  Γιατί δεν ενημέρωσε τον Θάλαμο Επιχειρήσεων για την ...καταδίωξη;

Γιατί δεν ενημέρωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά όταν έμπαινε στη θαλάσσια περιοχή της δικαιοδοσίας του;

-  Έβριζε στο παρελθόν από την ιστοσελίδα του και το Λ.Σ. και εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;  Και σε βάρος του ξεκίνησε ΕΔΕ επί Ρετζεμπέρη αλλά ανεκόπη από τον Αθ. Μπούσιο επειδή λέει ήταν από το ίδιο ...χωριό;  Και μη χειρότερα!

Παρήγορο το γεγονός ότι η ΕΔΕ ανατέθηκε στον αξιωματικό Γιώργο Σαρηγιάννη, πρώην Διευθυντή του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων. 



Ο φιγουρατζής


Του φιγουρατζή

<>
Τον Φιγουρατζή




.



Ω φιγουρατζή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου