Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΛΥΡΙΤΖΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ



Μια επιστολή  αποκαλυπτική για τα γεγονότα περί των διοδίων απευθύνει προς τους γνωστούς δημοσιογράφους Λυριτζή, Οικονόμου και Παπαδημητρίου η κάτοικος Ωρωπού κ. Ιωάννα Γερμανού,

Αγαπητοί μου Βασίλη και Δημήτρη, γλυκύτατε μου Μπάμπη,

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την αγωνία σας να αποδείξετε πως το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, θα είναι υπεύθυνο για τη μη ολοκλήρωση των έργων στις εθνικές οδούς λόγω μεγάλων απωλειών εσόδων. Ειλικρινά συμμερίζομαι την αγωνία σας να αποδείξετε τα αναπόδεικτα. Θα μου επιτρέψετε να σας βοηθήσω.

Exantas: ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ...

Exantas: ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ...: "Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογρσφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθης της Ελευθεροτυπίας, ..."

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΡΥΨΕ 5 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποκρύπτει σοβαρά περιστατικά με μετανάστες στην Ηγουμενίτσα -  Δέκα έγκυες στο Λιμεναρχείο

Μέσα στο ντεπόζιτο των καυσίμων φορτηγού οχήματος, εντοπίστηκαν πέντε παράνομοι μετανάστες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 11 Φεβρουαρίου 2011.
Το γεγονός δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προφανώς σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.