Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ CLIA Η LOUIS CRUISES

Από τη μικρή Κύπρο στον   Παγκόσμιο Συνδέσμο Εταιρειών Κρουαζιέρας που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου εντάχθηκε η μοναδική εταιρία που διατηρεί την Ελληνική σημαία σε κρουαζιερόπλοιά της

Ενώ αναμένεται ακόμα... η γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Κράτους για το εάν η  Louis Cruises πρέπει να πληρώσει τα λάθη ενός νόμου της Ελλάδας που ψηφίστηκε το 2004, η εταιρία συνεχίζει την ανοδική της πορεία.   Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Louis  Cruises αποτελεί πλέον μέλος της CLIA (Cruise Lines International Association), του Παγκόσμιου Συνδέσμου Εταιρειών Κρουαζιέρας που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας.

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αντισυνταγματικό το μνημόνιο - καλείται ο Πρόεδρος να παρέμβει

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011


Κασιμάτης: Αν δεν αλλάξει το αντισυνταγματικό μνημόνιο τότε υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Μπέης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να προσποιείται τον ουδέτερο. Σεισμός σήμερα στην προαναγγελθείσα εκδήλωση του πνευματικού κόσμου της χώρας, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα « Ελληνική κρίση, για μια θεσμική μεταπολίτευση», η οποία συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Εδώ θα έπρεπε να βρίσκεται η φωτογραφία του Γενικού Γραμματέα Αθανάσιου Χριστόπουλου. Ωστόσο, είναι
γνωστό ότι ο ίδιος αποφεύγει τις φωτογραφίσεις, καθώς
είναι άνθρωπος  με  χαμηλό  προφίλ.  Είναι  όμως
 αποτελεσματικότατος  στο πόστο  που  του  έχει
εμπιστευτεί ο Πρωθυπουργός και αυτό δεν μπορεί
κανείς να το αμφισβητήσει.

 Θα γλύτωνε τον εξευτελισμό το Λ.Σ. αν ο κ. Σπανάκος...

Χάρη στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αθανάσιο Χριστόπουλο, δόθηκε λύση στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποια Προξενικά Λιμεναρχεία

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες πριν καταθέσει τη σχετική ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο κ. Χριστόπουλος, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να καταβληθούν οι καθυστερημένοι μισθοί στον Προξενικό Λιμενάρχη Ν. Υόρκης Αργύρη Κεφάλα και τον Υπολιμενάρχη Χαράλαμπο κοντραφούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αξιωματικοί είχαν λάβει έγγραφο έξωσης από τις οικίες τους, καθώς δεν είχαν καταβάλει τα μισθώματα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου καθώς δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα την αμοιβή τους για τους αντίστοιχους μήνες.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σε ρυθμούς προεκλογικής περιόδου ζει η Κύπρος.  Ωστόσο, οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία έπαψαν να ασχολούνται  με τη πολιτική καθώς απαιτείται πλέον εξαιρετικά μειωμένη νοημοσύνη για να ταυτιστεί οποιοσδήποτε με κάποιον πολιτικό της σύγχρονης εποχής για ευνόητους λόγους.  Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

 Δείτε λοιπόν, τη τελευταία μας "σοδιά" από τη φύση της Κύπρου και από τη καθημερινή ζωή των ανώνυμων κατοίκων  του νησιού.


Ηλιόλουστη μέρα και τα τσακρούθκια
 μαζεύονται για να αποτελέσουν ένα
γευστικό πιάτο τηγανισμένα με αυγά


Πανσέδες




Ένας βραχόκηπος φτιαγμένος από παλιά υλικά οικοδομών

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δόξα τω Θεώ. Είμαι πολύ καλά. Είμαι εδώ, το ίδιο δυνατή όπως παλιά.

Σε κάθε αναγνώστη και αναγνώστριά μου, οφείλω ένα θερμό ευχαριστώ για τη θετική σας σκέψη.
Και όπως λέμε πάντα για κάθε αναποδιά: «Κάθε νύχτα έχει τη μέρα της».
Και δείτε: Δεν είναι πολύ όμορφο τούτο το απριλιάτικο πρωινό;
Πάμε γι άλλα λοιπόν, ή αλλιώς: nextok
Και πάλι σας ευχαριστώ απ τη καρδιά μου
Θεοδοσία