Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Φεστιβάλ Γαϊδουριού στη Σκαρίνου της Κύπρου

Φεστιβάλ Γαϊδουριού στη Σκαρίνου

alt

Βάλτα εκεί που ξέρεις Αχμέτ Νταβούτογλου

Βάλτα εκεί που ξέρεις Αχμέτ… Λεβέντ Τ/Κ, αντί ημών!

Αποστολή με email Αποστολή με email |
Πώς μας κοροϊδεύουν, πώς μας προσβάλλουν. Και κανείς από εμάς δεν βγαίνει να τους βάλει στη θέση τους. Όλοι χάβουν και χωνεύουν ό,τι ρίχνεται στο χοντρό τους έντερο. Ο άνθρωπος θεωρεί τσιφλίκι του το μέρος αυτό. Περιουσία του πατέρα του. «Αν θέλετε να συζητήσουμε το σενάριο δύο κρατών», λέει ο Νταβούτογλου στους Ελληνοκύπριους. Δηλαδή, ο νότος είναι δικός σας και ο βορράς δικός μας.
Του Σενέρ Λεβέντ
Τους απευθύνει έκκληση λέγοντας «αν σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, ελάτε στο τραπέζι να καθίσουμε και να συμφωνήσουμε». Ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο γιος του Νταβούτ, ο κύριος Αχμέτ. Από πού είναι; Από την Τουρκία. Δεν είναι Κύπριος. Τότε, ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μιλά με αυτό τον τρόπο για την Κύπρο; Η Κύπρος είναι δική μας πατρίδα κύριε Αχμέτ. Δική μας. Των Κυπρίων. Όχι δική σου. Δεν μπορείς να αποφασίζεις εσύ τι θα κάνουμε και τι δεν θα κάνουμε εδώ. Εμείς αποφασίζουμε. Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου.
Χάρις σε εσένα και τους όμοιούς σου, η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα της διαίρεσης. Πήγαινε να τη σώσεις αν μπορείς από δω και μπρος. Κοίτα που ένα τηλέφωνο του Ομπάμα ήταν αρκετό. Έκανες στροφή 180 μοιρών. Ενώ πήγαινες προς το Ακρωτήριο του Αποστόλου Ανδρέα έστριψες στη Γιαλούσα και βγήκες στην Τέρα. Τώρα έρχεσαι να μας κάνεις φιγούρα; Επειδή δεν μπόρεσες να γονατίσεις τον Άσαντ θα βγάλεις τώρα τον πόνο σου γι’ αυτό πάνω στην Κύπρο; Δεν έφτασε η δύναμή σου για τον Άσαντ και θα φτάσει για τον Αναστασιάδη; Να μείνει μεταξύ μας η κουβέντα τούτη, αλλά πρέπει πει κανείς στον κύριο Αναστασιάδη πως καλά να πάθει. Γι’ αυτά τα χαστούκια που δέχτηκε. Σας κολάκευσε πολύ. Του αξίζει!
Ο Σενέρ Λεβέντ είναι Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος  εκδότης της εφημερίδας Αφρίκα
Κοίτα κύριε Αχμέτ. Κοίτα τελευταίε Οθωμανέ Μεγάλε Βεζύρη. Δώσε προσοχή. Κάνε κάτι. Διότι ούτε και τα ίδια