Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ; ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ

Πως να μετατρέψεις τη γνώση σου σε Τέχνη, το πάθος σου σε Βιβλία, τη συγγραφή σε Επάγγελμα

Η πολύ καλή μας φίλη και συγγραφέας Μαρία Γούσιου, γνωστή από εξαιρετικά ενδιαφέροντα προγράμματα που προσφέρει, μοιραζόμενη έτσι τις γνώσεις της, προσφέρει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα On line εκπαίδευσης για νέους συγγραφείς.  Η ίδια μας λέει αναλυτικότερα:

<<Ως προπονήτρια συγγραφής – δημιουργικής γραφής εδώ και δέκα χρόνια, έχω γνωρίσει πολλούς ταλαντούχους εν-δυνάμει συγγραφείς που έχουν εξαιρετικές ιδέες και ταλέντο για λογοτεχνικά βιβλία, σενάρια ή θεατρικά κείμενα, αλλά έχω ακούσει και ένα σωρό δικαιολογίες (που μοιάζουν αληθινές, ενώ δεν είναι), που βάζουν φρένο σε αυτά τα άτομα και δεν γράφουν, ή δεν έχουν ολοκληρώσει αυτό που θέλουν να γράψουν.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ" - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δυομιση χιλιάδες τουρίστες δύο κρουαζιεροπλοίων της LOUIS έζησαν την εφιαλτική ταλαιπωρία

Σβήνει και η τελευταία ανάσα της χώρας από τα διαδοχικά μπλόκα των οδηγών ταξί οι οποίοι αντιδρούν με τον πιο σκληρό τρόπο μπροστά στην εμμονή της κυβέρνησης να απελευθερώσει το επάγγελμά τους χωρίς διάλογο.

Το γεγονός ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί κινδυνεύουν να χάσουν όλα όσα διέθεσαν για την αγορά της άδειας του ταξί, έφερε τους επαγγελματίες του κλάδου στο «αμήν» με αποτέλεσμα πάλι να πληρώνει τη «νύφη» ο τουρισμός.

ΣΤΟ "ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 
Με αντιπροσωπεία της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  με επικεφαλής τον Πρόεδρό  της κ. Στέλιο Μπρατσόλη  συναντήθηκε  ο Αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου.  
Στη  συνάντηση η οποία κράτησε περισσότερο από μια ώρα και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες και κυρίως οι γηπεδικές υποδομές, τα θέματα υγείας των αθλητών  και οι δυνατότητες  οικονομικής ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων.