Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ; ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ

Πως να μετατρέψεις τη γνώση σου σε Τέχνη, το πάθος σου σε Βιβλία, τη συγγραφή σε Επάγγελμα

Η πολύ καλή μας φίλη και συγγραφέας Μαρία Γούσιου, γνωστή από εξαιρετικά ενδιαφέροντα προγράμματα που προσφέρει, μοιραζόμενη έτσι τις γνώσεις της, προσφέρει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα On line εκπαίδευσης για νέους συγγραφείς.  Η ίδια μας λέει αναλυτικότερα:

<<Ως προπονήτρια συγγραφής – δημιουργικής γραφής εδώ και δέκα χρόνια, έχω γνωρίσει πολλούς ταλαντούχους εν-δυνάμει συγγραφείς που έχουν εξαιρετικές ιδέες και ταλέντο για λογοτεχνικά βιβλία, σενάρια ή θεατρικά κείμενα, αλλά έχω ακούσει και ένα σωρό δικαιολογίες (που μοιάζουν αληθινές, ενώ δεν είναι), που βάζουν φρένο σε αυτά τα άτομα και δεν γράφουν, ή δεν έχουν ολοκληρώσει αυτό που θέλουν να γράψουν.


Στο άρθρο αυτής της εβδομάδας με τίτλο «Δικαιολογίες VS Συγγραφή» σου αναφέρω τις επικρατέστερες των δικαιολογιών, για να δεις κι εσύ, αν αυτοπαραμυθιάζεσαι για τους ίδιους λόγους και δεν έχεις γράψει ακόμη όσα θα μπορούσες, αλλά και πώς μπορείς:
• Αν σήμερα δεν έχεις χρόνο για να γράψεις, σήμερα κιόλας να βρεις
• Αν δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις, πώς να τελειώσεις και πως να συνδέσεις το τέλος με την αρχή σου – να τα καταφέρεις εύκολα, γρήγορα, εμπνευσμένα και καλά!
• Αν είσαι αναβλητικός – στη συγγραφή και στην ζωή – πώς να το καταπολεμήσεις τώρα!
• Κι αν κάνεις σκελετούς και σχεδιαγράμματα που δεν μετατρέπονται εύκολα σε σελίδες λογοτεχνίας, πώς να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση εδώ και τώρα.

Τα υπόλοιπα… σε περιμένουν στο «Δικαιολογίες VS Συγγραφή» αυτής της εβδομάδας!

Επίσης, σ’ ενημερώνω πως το www.Writing-Online.gr εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών και μόνο για τους πρώτους 100, προσφέρει το Οnline Πρόγραμμα του Διετές Εργαστηρίου Συγγραφής - Δημιουργικής Γραφής: “Από την Έμπνευση έως την Έκδοση – Η Εργαλειοθήκη σου για να Μετατρέψεις το Πάθος σου για την Συγγραφή σε Βιβλία και Επάγγελμα»…που αποτελείται από 14 audios + 110 σελίδες γεμάτες ασκήσεις (e-workbook) για να βελτιώσεις την Τεχνική & το Ταλέντο σου! και μπορείς να αποκτήσεις με ένα «κλικ» στον υπολογιστή σου – προσφέρει όλο το πακέτο δηλαδή, από 499 Ευρώ, μόνο 199 Ευρώ! Και τη δυνατότητα αποπληρωμής του είτε με πιστωτική κάρτα, είτε μέσω τράπεζας. Και φυσικά αν δεν σου αρέσει τότε σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου πίσω!

Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των 100 αντιτύπων.

Ξέρω πως αυτό το online πρόγραμμα είναι σπουδαίο. Η γνώση και οι τεχνικές αυτές έχουν βοηθήσει τόσο εμένα προσωπικά, όσο κι ένα μεγάλο αριθμό μαθητών μου, που πραγματικά άλλαξε ριζικά την συγγραφική τους ζωή! Μπορείς να δεις τι έχουν να πουν! Σκέφτηκα λοιπόν πως μπορεί να ενδιαφέρει κι εσένα!

Ακόμη επίτρεψέ μου να ζητήσω συγνώμη αν ήσουν ένας από αυτούς που την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησες να μπεις στο site μας, αλλά δεν τα κατάφερες. Λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας είχαμε κάποια θεματάκια! Εάν και πάλι δεν μπορέσεις, προσπάθησε αργότερα μέσα στην ημέρα.

Σου εύχομαι ένα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά σύντομα!

Μέχρι τότε… φιλιαααααααααααααα!

Μαρία Γούσιου
Συγγραφέας – Writing Coach

Σου Θυμίζω 1: Πως όσοι αποκτήσουν το e-Πρόγραμμα «Από την Έμπνευση…έως την Έκδοση” πέρα από την σούπερ προσφορά του καλοκαιριού, μέσα στον Ιούλιο (μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011), θα μπουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011, όπου τρεις νικητές θα κερδίσουν το Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ, λαμβάνοντας 100% επιστροφή των χρημάτων τους. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν την Τρίτη, 1 Αυγούστου στην ιστοσελίδα μας.

Σου Θυμίζω 2: Πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα Live Προγράμματα Συγγραφής της Περιόδου 2011 – 2012. Φρόντισε να κρατήσεις την θέση σου τώρα... πριν αυτές καλυφθούν.         

Σου Θυμίζω 3  : Πως συνεχίζει τρέχει ο Διαγωνισμός Συγγραφής μας, που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και ως ευκαιρία να γράψεις ξανά, αλλά και καλά! Και που ξέρεις! Μπορεί να είσαι εσύ αυτός/αυτή που θα κερδίσει τα βραβεία μας!>>  

Ποια είναι η Μαρία Γούσιου;

 Η Μαρία από πολύ μικρή αγαπούσε τη συγγραφή και είχε για πρότυπο και έμπνευση τους σπουδαίους ανθρώπους που μπορούσαν να εκτιμήσουν τους θησαυρούς της κάθε εμπειρίας. Τους εξαιρετικούς που γνώριζαν το πολύτιμο της κάθε στιγμής, και αυτούς που απολάμβαναν τα αποτελέσματα των επιλογών τους, ελπίζοντας πως μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και με την δική της ζωή.
Γι’ αυτό δημιούργησε το Writing-Online.gr που είναι αφιερωμένο να προσφέρει σε όλους τους –εν δυνάμει και μη– συγγραφείς εργαλεία, τεχνικές, μεθόδους, έμπνευση, μυστικά και άλλα πολλά που αφορούν την Τέχνη, αλλά και την Τεχνική της Συγγραφής, ώστε οι ίδιοι –εύκολα, γρήγορα και απλά– να μετατρέψουν το Πάθος και τη Γνώση τους σε Βιβλία και Επάγγελμα, εάν το επιθυμούν.
Μέσα από τα Online προγράμματά της, τα βιβλία της, τις ψηφιακές και τις φυσικές συναντήσεις της, η Μαρία εκπαιδεύει και εμπνέει όσους έχουν το μεράκι και την όρεξη για συγγραφή με έναν σπάνια χειροπιαστό, εύκολο και ενδιαφέροντα τρόπο. Είναι γνωστή για το χαμόγελό της, αλλά και για την άμεση μεταδοτικότητά της!
Επίσης, η Μαρία έχει γράψει δύο μυθιστορήματα που έγιναν αμέσως best seller και αυτήν την περίοδο βρίσκονται υπό έκδοση ακόμη δύο. Ίδρυσε το ετήσιο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, καθώς και τα Σεμινάρια Συγγραφής που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου.
Έχει παραπάνω από 10 Χρόνια Εκπαιδευτικής Εμπειρίας
με Πολυάριθμους Συμμετέχοντες σε Ελλάδα και Κύπρο
επίσης…
έχει Πολυάριθμες Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας των Συμμετεχόντων της
που Επιβεβαιώνουν τα Αποτελέσματα της Δουλειάς της

Η Μαρία ζει μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της Νίκο Σαπουντζή, Life & Executive Coach, και μαζί αποτελούν μια αυθεντική παρουσία έμπνευσης για αλλαγή, βελτίωση και επίτευξη στόχων ζωής!
Επιτεύγματα:
Σε κυκλοφορία τα best – seller μυθιστορήματα:
  • Κι όμως υπάρχουν Νεράιδες
  • Το κορίτσι της βροχής
Σε κυκλοφορία τα e-books:
  • Πώς Να Γράψεις Το Πρώτο Σου Bestseller – Ένας Οδηγός Επιβίωσης Για Νέους Συγγραφείς
  • 1000 συγγραφικές ιδέες εξοικονόμησης κόπου και χρόνου: α) για να εμπνευστείς συγγραφικά από το μηδέν β) για να συνδυάσεις μαζί τους τις δικές σου ιδέες ώστε το αποτέλεσμα να είναι συγγραφικά ανατρεπτικό και εκπληκτικό!
  • Τι μπορείς να κάνεις τις επόμενες 100 ημέρες για να ολοκληρώσεις το χειρόγραφό σου και να το εκδώσεις
  • Τι φέρνει στην συγγραφή άσχημα αποτελέσματα - Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις συγγραφικά
  • Μια απλή διαδικασία – που αν την ακολουθήσεις δεν μπορείς παρά να γράψεις αυτό που ποθεί η ψυχή σου! Και να το γράψεις καλά!
  • Το πλήρες ερωτηματολόγιο για το πορτρέτο ενός ήρωα
Υπό έκδοση
  • Tο μυθιστόρημα Ουράνια Σαγήνη
  • O Οδηγός – Εγχειρίδιο για νέους εν δυνάμει συγγραφείς: Πώς Μπορείς Κι Εσύ Να Γίνεις Ένας Επιτυχημένος Συγγραφέας
  • Η σειρά Συγγραφικά Tips I, II & III
√ Η Μαρία Γούσιου παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα, από το 1993 μέχρι σήμερα, και στην Αμερική από το 1992 μέχρι σήμερα.
√ Από το 1999 παρακολουθεί μαθήματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).
√ Της απονέμεται Πτυχίο Συγγραφικής Τέχνης από το Writer’s Bureau, το Open College of the Arts, και το Open University of England, πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρα την Αγγλία.
√ Το 2000 της απονέμεται πτυχίο από το John Robert Powers, Αμερικανικό Ίδρυμα Αυτοβελτίωσης, Δημοσίων Σχέσεων και Image Making.
√ Παράλληλα με τις σπουδές πάνω στην Τέχνη της Συγγραφής, συνεργάζεται με το ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, TO AMERICAN COLLEGE OF THESSALONIKI, τους CHRISTIE’S, την ΜΕΛ, και τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ καλύπτοντας διοικητές θέσεις.
√ Το 2000 συμπαρουσιάζει δίωρη Κυριακάτικη Ραδιοφωνική Εκπομπή Internet Life, στον ΑΝΤ1, 97,5 της Θεσσαλονίκης.
√ Το 2003 ιδρύει το Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, και αρχίζει να ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και την Κύπρο για να εισηγηθεί Σεμινάρια και Μαραθωνίους Συγγραφής, που έχουν βοηθήσει πολλούς ανερχόμενους συγγραφείς να μετατρέψουν μια κενή σελίδα σε συγγραφικό έργο τέχνης.
√ Της έχουν απονεμηθεί διακρίσεις από τους Αμερικάνικους Οργανισμούς:
  • The Youth Of The Art
  • The National Art Month
  • The Spring Arts Festival
  • National Art Honor Society
  • National FFA Organization
  • Future Business Leaders of America (FBLA)
√ Έχει δώσει πλήθος συνεντεύξεων, ενώ άρθρα της υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Ελλάδας και της Κύπρου.

Κλείνοντας την πρότασή μας που μπορεί για τον καθένα σας να εξελιχθεί σε πρόταση ζωής, μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε και αυτή την διεύθυνση:  http://www.writing-online.gr/                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου