Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΦΩΣ ΣΤΟ "ΤΟΥΝΕΛ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Μετά τη φουρτούνα φαίνεται να διαγράφεται αργά – αργά το ουράνιο τόξο στην ελληνική κρουαζιέρα καθώς πλέον οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων μάλλον αντελήφθησαν επιτέλους τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει το ελληνικό κρουαζιερόπλοιο.
Σε ερώτηση του nextok.blogspot.com προς τον Υπουργό Γιάννη Διαμαντίδη, εάν εμμένει στη δήλωσή του ότι ο κ. Κωστάκης Λοΐζου εξαπάτησε το ΥΘΥΝΑΛ, ο κ. Διαμαντίδης ήταν πολύ ήπιος και μπορεί βέβαια να μην απολογήθηκε για τη δήλωσή του, άφησε όμως να γίνει κατανοητό ότι θα προτιμούσε να μην είχε κάνει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Υπομονετικά περιμένει η LOUIS CRUISES  την αντίδραση του ΥΘΥΝΑΛ προκειμένου να μην υποστείλει την Ελληνική σημαία από τα πλοία της.  Τα περιθώρια όμως στενεύουν και είναι πλέον θέμα λίγων ωρών όπως μας επεσήμανε εκπρόσωπος της εταιρίας, το Υπουργείο να αντιληφθεί τα ακόλουθα:

Το υψηλό κόστος λειτουργίας των κρουαζιερόπλοιων υπό Ελληνική Σημαία σε συνδυασμό με τις κατά παρέκκλιση από τα διεθνή πρότυπα απαιτήσεις, τη

ΩΧ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΣ;

Υπάρχει αυτό το δημοσίευμα:  http://gianniotis.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html
Αλλά όπως αναφέρουμε στο σχετικό δημοσίευμα του nextok, http://nextok.blogspot.com/2011/02/blog-post_6609.html (Ο ΑΛΛΕΝ  ΝΤΕΛΛΟΝ ΤΗΣ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ) άλλοι είναι οι ...νονοί!
-=-=-=-=-=-=-=


AQUARELA CREPA CAFFE

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
 και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση
Για delivery
 Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΡΓΙΑ

Της Νοέλ Μπάξερ*

Η ανεργία κουβαλιέται πιο εύκολα όταν το βάρος της μοιράζεται. Ο εργένης άνεργος θα ανακαλύψει αυτή τη θεμελιώδη αλήθεια, σύντομα. Όταν ...

... όταν θα διαβεί την ισιάδα του πρώτου καλού δίμηνου-χιλιόμετρου, περάσει την εύφορη ραχούλα, γεμίσει το παγούρι του στη γάργαρη πηγούλα, στρίψει την απότομη στροφή και ξεμυτίσει, απροετοίμαστος, στη ζοφερή χώρα της Ανησυχίας. Θα τον προϋπαντήσει ένα χοντρό τούνελ, το φυσικό σύνορο της Ανησυχίας.

"Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


«Κύριε Παπούλια, σας προσφωνώ με το όνομά σας και όχι με τον τίτλο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί, δυστυχώς, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι το αξίωμα του Προέδρου, σας πέφτει μάλλον, βαρύ!
Και σας ερωτώ, Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε; Τίθεται υπό αμφισβήτηση η εθνική μας κυριαρχία;

ΣΦΙΓΓΑ ΚΑΛΕΙ ΑΘΗΝΑ!









**********************************************************************

AQUARELA CREPA CAFFE

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση - Κρέπα με σοκολάτα, μπισκότο & παγωτό  Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό 
Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html