Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΝΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ...ΟΛΑ!

Παρόν ταυτόχρονα και στο πλοίο και στις συνεδριάσεις

Είναι απορίας άξιο τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, πως ο κ. Απόστολος Βεντούρης εμφανιζόταν στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, πως συμμετείχε στις συνεδριάσεις της ΝΕΛ, πως προέδρευε των συνεδριάσεων της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, πως σύνεστησε και λειτουργούσε την «ΚΕΡΒΕΡΟΣ», πως έκανε τις γνωστές συνεντεύξεις Τύπου, όταν τριακόσιες εξήντα ημέρες το χρόνο, βρισκόταν ναυτολογημένος επί σειρά ετών έως και τις 23 Νοεμβρίου 2010;

Το αστυνομικό δαιμόνιο του Ναυτολόγου 

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΒΕΝΤΟΥΡΗ Ο ΝΑΥΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Απ. Βεντούρης κατέθεσε  κατά τη διενέργεια της ΕΔΕ, ότι ναυτολογήθηκε για να αποκτήσει εμπειρία η οποία αργότερα τον βοήθησε στις διαπραγματεύσεις του με τους Γάλλους…

Άγνωστα ήταν για τον Ναυτολόγο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά τα χαρακτηριστικά της εικόνας του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη, όταν διαδοχικά τον ναυτολόγησε από το πρώτο λιμάνι της χώρας.Αυτός είναι ο ισχυρισμός του Ναυτολόγου αναφορικά με το ερώτημα: Πως ναυτολογήσατε τον Απόστολο Βεντούρη στα διάφορα πλοία, αφού είναι γνωστό ότι πρόκειται για εφοπλιστή και όχι για ναυτικό.

ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ


Παραδόθηκε στο ΚΛΠ το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση της εικονικής ναυτολόγησης Βεντούρη
-  Τι λέει το πόρισμα;
- Τι λέει στη κατάθεση ο Απόστολος Βεντούρης;
- Τι λέει ο Ναυτολόγος;



Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να ναυτολογηθεί σε πλοίο και να μην εμφανίζεται στο πόστο του. Αυτό προκύπτει από την πρώτη έρευνα που πραγματοποίησε το Λιμενικό Σώμα, μετά την …ξαφνική απόλυση του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη από το ακινητοποιημένο πλοίο «Αιολος Κεντέρης».

ΜΕΤΑΞΥ "ΣΚΥΛΑΣ" ΚΑΙ "ΧΑΡΥΒΔΗΣ" ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


Η Διοίκηση Προσωπικού  Λ.Σ. δεν εγκρίνει τις εντολές της Πολεμικής Αεροπορίας...


Υπηρέτες δύο αφεντάδων αποδεικνύονται οι διασώστες του Λιμενικού ενώ τα στελέχη της συγκεκριμένης μονάδας, ζουν καθημερινά ιλαροτραγικές καταστάσεις με τις αντικρουόμενες διαταγές που λαμβάνουν από τη Πολεμική Αεροπορία και το Λιμενικό Σώμα.

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Μεθοδευμένα ο Αρχηγός του Λιμενικού Κωνσταντίνος Σούλης, φέρεται να οδηγεί στο …χρονοντούλαπο το σκάνδαλο της εικονικής ναυτολόγησης του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη στο οποίο εμπλέκονται εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού.


Υπενθυμίζεται ότι ο εφοπλιστής φέρεται να ήταν ναυτολογημένος σε διάφορα πλοία της ακτοπλοΐας από το 1980 μέχρι τον Νοέμβριο του 2010 και μάλιστα για 365 ημέρες κάθε χρόνο! (Σχετικά έγγραφα βρίσκονται τη διάθεση του nextok.blogspot.com)

Όταν στις 23 Νοεμβρίου, αποκαλύφθηκε το γεγονός, αυθημερόν ο εφοπλιστής «απολύθηκε» χωρίς τη παρουσία του φυσικά, αλλά με «υπεύθυνη δήλωση» του και χωρίς υπογραφή του πλοίαρχου του πλοίου «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ» στο οποίο ήταν …ναυτολογημένος και το οποίο ήταν ακινητοποιημένο.

ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΙΣΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ


Επειδή είναι ...ακριβά!

Έρμαιοι στις κυβερνητικές διαθέσεις βρίσκονται καθημερινά οι διασώστες του Λιμενικού οι οποίοι κάτω από τις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες, διακινδυνεύουν για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών που κινδυνεύουν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του nextok.blogspot.com οι λιμενικοί διασώστες είναι οι μοναδικοί στην Ευρώπη που καταρριχώνται από τα ελικόπτερα στη θάλασσα χωρίς να φορούν κράνη με ενδοεπικοινωνία!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
«ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ »

Αγίου Ιωάννη 7, Στρόβολος

Τ.Θ. 23940, 1687

Λευκωσία – Κύπρος

Τηλ. 22-668464, Φαξ 22-668882

e-mail: adouloti.kerinia@cytanet.com.cy

website:http://adoulotikerinia.com

ΑΚ/2011 28.02.2011


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ

Με την ευκαιρία της αυριανής εκδήλωσης διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα


Συμπατριώτες Τουρκοκύπριοι,


Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την αντίδρασή σας ενάντια στην Τουρκική ηγεμονία η οποία στραγγαλίζει την Τουρκοκυπριακή ταυτότητα και καταδυναστεύει την Τουρκοκυπριακή Κοινότητα.


Συμφωνούμε με την διαπίστωση την οποία κάνει ο Τουρκοκύπριος Γραμματέας της συντεχνίας των δασκάλων Τουρκικών δημοτικών σχολείων και ιδιαίτερα με την αναφορά του ότι ο στραγγαλισμός της Τουρκοκυπριακής ταυτότητας και η καταδυνάστευση της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας πάει πίσω στη δεκαετία του 1960, περίοδο κατά την οποία η Τουρκία υποχρέωσε τους Τουρκοκύπριους να διακόψουν την συμβίωση με τους Ελληνοκύπριους και άρχισε να καλλιεργεί την διαίρεση και το διαχωρισμό στη βάση φυλής και θρησκείας.