Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΠΑΝΑΚΟΥ

"Κανείς δεν με κουνάει από τη θέση μου", διατείνεται ο αξιωματικός του Λ.Σ. Σπανάκος, παρά το γεγονός ότι πλήθως προβλημάτων έχουν αναδειχθεί με υπαιτιότητά του όπως υποστηρίζουν δημοσιογραφικές πηγές.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος αξιωματικός υποστήριξε ότι "είναι ικανός να διώξει τον νέο Κλαδάρχη Διοικητικού Ματσάκο", ο οποίος μόλις πρόσφατα παρέδωσε τα καθήκοντά του προκειμένου να αναλάβει στη νέα του θέση.


Πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Ματσάκος, καθυστέρησε όσο μπορούσε την άφιξή του στην Διοίκηση εξ' αιτίας της παραμονής του κ. Σπανάκου με τον οποίο δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί.

Επίσης πηγές αναφέρουν ότι ο Αρχηγός του Λιμενικού ζήτησε... τη μετάθεση του κ. Σπανάκου σε άλλο κλάδο, αλλά φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός έχει δεμένες πολλές άγκυρες στην καρέκλα του στην οποία είναι "ενσωματωμένος"  χάρη στις "υψηλές" του γνωριμίες.

Απορία πάντως προκαλεί το γεγονός ότι τόσο ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Χριστόπουλος, όσο και ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής, επιτρέπουν τη διαιώνιση μίας κατάστασης που μόνον ζημιά προκαλεί καθημερινά στη λειτουργία του Σώματος, καθώς από μεγάλο αριθμό αξιωματικών εκφράζεται δυσφορία και απροθυμία συνεργασίας με τον ριζωμένο στη Διεύθυνση Διοικητικού αξιωματικό.

Όσο αφορά στις υψηλές του γνωριμίες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σπανάκος έχει προσβάσεις στο Πρωθυπουργικό Γραφείο με αποτέλεσμα να παίζει στο μικρό του δακτυλάκι τόσο τον Αρχηγό του Λιμενικού όσο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Μετά απ όλα αυτά, εύλογα όλοι απορούν, "γιατί δεν καταργείται η ηγεσία του Λιμενικού αλλά και ο Υπουργός" εφόσον ο κ. Σπανάκος άγεται και φέρεται ως η μέγιστη δύναμη στην Ακτή Βασιλειάδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου