Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Υπεγράφη σήμερα (24 Μαρτίου 2011) η εντολή για σύγκλιση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λ.Σ. προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση του κ. Κουμουτσάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός προφυλακίστηκε για 18 μήνες καθώς κατηγορήθηκε ότι έδινε πληροφορίες για τις περιπολίες των πλωτών του Λιμενικού σε διακινητές λαθρομεταναστών.

Την ΕΔΕ για την υπόθεση αυτή όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, είχε αναλάβει ο σημερινός Αρχηγός του Λιμενικού, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης.


Αμέσως μετά το δημοσίευμα του nextok, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Αθανάσιος Χριστόπουλος, κάλεσε στο γραφείο του τον Αρχηγό από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις.

Τι απάντησε ο κ. Σούλης;  (όρκο δεν παίρνω αλλά ) οι πηγές μας λένε ότι είπε:  Πράγματι εγώ έκανα την ΕΔΕ, αλλά κάποιοι την εξαφάνισαν...

Αμέσως δόθηκε η εντολή να συγκληθεί άμεσα το Πειθαρχικό προκειμένου να εξετάσει το αίτημα της απόταξης του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι απαιτεί δεδουλευμένα σχεδόν τριών ετών δεδομένου ότι - σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές - ο κ. Σπανάκος, κράτησε την ΕΔΕ στο συρτάρι του και δεν την προώθησε ως όφειλε για τα περαιτέρω προκειμένου ο αξιωματικός είτε να αθωωθεί είτε να πληρώσει για ότι παράνομο ενδεχομένως είχε διαπράξει.

Πάντως, αναμένεται ότι αρκετές παλιές υποθέσεις που "κάποιοι"  τις είχαν αποκρύψει, τώρα θα πάρουν τον δρόμο τους καθώς έλαβαν γνώση οι Φύλακες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου