Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟ;

Κι όμως έγινε και αυτό!

Ανώτερος αξιωματικός ο οποίος σήμερα υπηρετεί εκτός Ελλάδος, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη ...αξιοποίησή του, έγινε "θεραπαινίδα" του τέως διευθυντή ΥΕΝ Φιλιππακόπουλου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο εν  λόγω αξιωματικός κατάρτισε μία λίστα με τα ονόματα των αξιωματικών που πίστευε ότι πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και κόμματα της Αριστεράς και την παρέδωσε στον διευθυντή του τότε Υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Πρόκειται για τον ίδιο αξιωματικό ο οποίος κατά το διάστημα που συνέβη το ναυάγιο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περάσει στους δημοσιογράφους οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση τον Υπουργό Χρήστο Παπουτσή.  Το τελευταίο το υπογράφω προσωπικά η ίδια καθώς το έζησα από πρώτο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου