Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΛΗ

Πελοπίδας Αγγελόπουλος: Προσπαθείστε να καταστεί λειτουργικό το νέο σχήμα του Λ.Σ.
Με τη συμμετοχή δεκάδων στελεχών του Λιμενικού Σώματος εν ενεργεία και εν αποστρατεία, και με ξεχωριστή σεμνότητα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λέσχη των Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), η θεσμοθετημένη, τιμητική εκδήλωση-δείπνο προς τιμή του Αρχηγού Λ.Σ – Ε.Α. Αντινάυαρχου Κωνσταντίνου Σούλη.


Τον θυρεό της Λέσχης Αποστράτων
επέδωσε στον Αρχηγό του Λιμενικού
Σώματος Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο
Σούλη, ο πρόεδρος της Λέσχης
Αντιναύαρχος ε.α.
Πελοπίδας Αγγελόπουλος



Η θαυμάσια αίθουσα εκδηλώσεων του νεοκλασικού κτηρίου, πλημμύρισε από χαμόγελα και ευχές από νωρίς το βράδυ της 27ης Μαΐου 2011.Εξαιρετικός.  άψογος  οικοδεσπότης της βραδιάς ο, πρόεδρος των Αποστράτων του Λιμενικού, ο Αντιναύαρχος ε.α. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά η οποία είχε εμπλουτιστεί με όμορφη μουσική και γευστικότατο δείπνο.


Στην ομιλία του ο κ. Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: Σήμερα, σηματοδοτούνται νέα δεδομένα τόσο για το Λιμενικό Σώμα που μετεξελίχθηκε σε Λ.Σ. – Ε.Α., όσον και για τον Αρχηγό που ασκεί την διοίκηση μίας ανώτατης Επιτελικής Υπηρεσίας. Είναι γεγονός κ. Αρχηγέ ότι αναλάβατε την Αρχηγία μερικές ημέρες πριν την νέα δομή του Σώματος και κάτω από συνθήκες που προφανώς άλλοι αποφάσιζαν γι αυτές τις επιλογές και αυτοί ήσαν ο Υπουργός και η Κυβέρνηση.


Εσείς φυσικά δεν έχετε καμία άλλη επιλογή από το να ασκήσετε χρηστή Διοίκηση με σύνεση διότι το οικοδόμημα που καλείστε να χτίσετε είναι δύσκολο σε δύσκολους καιρούς, με την πολύπλευρη εσωτερική και διεθνή κρίση.

Το αισιόδοξο όμως του όλου θέματος είναι ότι καταταχτήκατε στο Λιμενικό Σώμα την 24η Σεπτεμβρίου 1979, ενώ υπηρετούσατε στο Πολεμικό Ναυτικό ως Έφεδρος Σημαιοφόρος Οικονομικός μιας και οι πανεπιστημιακές σας σπουδές ήσαν οικονομικές.

Η διαχρονική σας πορεία στο Λ.Σ. ήταν πλούσια τόσο σε Περιφερειακές Υπηρεσίες όσο και σε Επιτελικές.  Ο ακέραιος χαρακτήρας σας και η εντιμότητα σας προηγούντο της Υπηρεσιακής συνέπειας. Αυταπόδεικτο άλλωστε της συνεπούς πορείας στο Λ.Σ. και καθόλου τυχαίο ήταν η επιλογή σας ως Αρχηγού Λ.Σ. – Ε.Α..


Επίσης από όσο γνωρίζουμε, τιμάτε ιδιαιτέρως την ιδιαιτέρα σας πατρίδα, το νησί του Αγίου Διονυσίου, την όμορφη Ζάκυνθο.


Κύριε, Αρχηγέ, για να μην αναλωθούμε σε ευχολόγια τύπου «πάλι με χρόνια με καιρούς…» να θεωρείτε ότι το Λ.Σ. πλέον πορεύεται με την νέα νομοθετημένη του μορφή σε Λ.Σ. – Ε.Α. και όλες οι προσπάθειες σας και οι αγώνες σας να εστιαστούν μόνον στην σωστή στελέχωση των Επιτελικών και Περιφερειακών Υπηρεσιών για να καταστεί λειτουργικό το νέο σχήμα. Να δώσετε άμεση προτεραιότητα, στα πάση φύσεως επιχειρησιακά μέσα του Σώματος για άμεση ενεργοποίηση και τέλος λεπτούς χειρισμούς στα θέματα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, περιλαμβανομένων σε αυτά των μισθολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων.


Η Λέσχη Λ.Σ. σας υπόσχεται αμέριστη συμπαράσταση στο έργο σας, παράλληλα με τις αναρίθμητες ευχές της για καλή επιτυχία του εγχειρήματος που αναλάβατε, ως επίσης προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή σας ως Αρχηγού Λ.Σ. – Ε.Α.

Ακολούθως ο Αντιναύαρχος Αγγελόπουλος, επέδωσε στον Αντιναύαρχο τον θυρεό της Λέσχης Λ.Σ. ως ενθύμιο της τιμητικής βραδιάς.


Και χορός


Αμέσως μετά άνοιξε ο πλούσιος μπουφές και λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Λέσχης άνοιξε τον χορό με ένα όμορφο ταγκό που χόρεψε με τη σύζυγό του Αναστασία. Μετά από λίγα λεπτά, ακολούθησε στη πίστα ο τιμώμενος Αρχηγός του Λιμενικού. Ο Αντιναύαρχος Σουλης, χόρεψε με τη σύζυγό του και ακολούθησαν αρκετοί άλλοι από τους συνδαιτυμόνες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, οι πρώην Αρχηγοί του Λιμενικού, Αντιναύαρχοι ε.α. Ρετζεμπέρης, Δελημιχάλης, Παπακωνσταντίνου, Συρίγος, Ουσαντζόπουλος και Βασόπουλος. Όλοι συνόδευαν τις συζύγους τους. Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία της κ. Βαλεντίνης Λεγάκη η οποία προσήλθε με τον σύζυγό της Αντιναύαρχο ε.α. Κώστα Λεγάκη.

Επίσης προς τιμήν του Αρχηγού του Λ.Σ. παρέστησαν επίσης Ανώτατοι αξιωματικοί του Σώματος. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τον Υπαρχηγό Θεόδωρο Φουστάνο, τον Επιτελάρχη Βαλεργάκη τους Υπονάυαρχους Μπαντιά, Λουκόπουλο, Κουνουγέρη, Τσιαδή, Αδάμ και Θεμέλαρο ενώ φυσικά παρέστη και σύσσωμο το Δ.Σ. της Λέσχης.

Παρέστη ακόμα και ο πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Υποναύαρχος ε.α. Καλαρώνης, αλλά και αρκετοί εν ενεργεία αξιωματικοί όπως οι αρχιπλοίαρχοι Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, Αχιλλέας Ματσάγκος (Κλαδάρχης Διοικήσεως), ο διευθυντής στο Γραφείο του Αρχηγού Γιώργος Μπούρας, ο διευθυντής της ΔΕΔΑΠΛΕ Γιώργος Σαρηγιάννης ΔΕΔΑΠΛΕ, (πρώην διευθυντής του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων), ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Ιωάννης Μπατσολάκης, ο Αρχιπλοίαρχος Σέργης, και ο Διευθυντής Προσωπικού Νίκος Σπανάκος. Ο τελευταίος μάλιστα δεν παρέλειψε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων δοκιμάζοντας τις χορευτικές του ικανότητες με το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Πρέπει να τονιστεί ότι η εκδήλωση υπήρξε εξαιρετικά χαμηλού κόστους ενώ τα έξοδα καλύφθηκαν στο σύνολό τους από τις εισφορές των μελών της Λέσχης.


************

AQUARELA CREPA CAFFE
Λαοδικείας και Τσαλδάρη γωνία (Νίκαια)
τηλ: 211.014.5211

Οργανώστε τις εκδηλώσεις σας, (εκθέσεις, συνέδρια κλπ) με εδέσματα από το AQUARELA CREPA CAFE

Αλμυρά και γλυκά (Κέικ, κουλουράκια, σαντουτς),  καφέδες, χυμούς, αναψυκτικά
σε ανταγωνιστικότατες τιμές

Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου