Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΥΘΥΝΑΛ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση παρατηρείται από πλευράς του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη σε ότι αφορά στην υπογραφή για την επανεγγραφή ορισμένων σπουδαστών στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι σπουδαστές οι οποίοι για διάφορους λόγους είχαν διαγραφεί από τα Μητρώα των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία υπέβαλαν αίτηση επανεγγραφής καθώς η διαγραφή τους προέκυψε κυρίως λόγω απουσιών. 
Φυσικά ο κάθε σπουδαστής ο οποίος δεν ήταν επιλογή του η διαγραφή, ελπίζει ότι σύντομα θα επιστρέψει στις διδακτικές αίθουσες προκειμένου να ολοκληρώσει τη διδακτική ύλη και να πάρει το πτυχίο του προκειμένου να ενταχθεί στη δύναμη του έμψυχου δυναμικού του ελληνικού εμπορικού ναυτικού.

Και ενώ τα συμβούλια των σχολών έχουν αποφασίσει θετικά και ενώ ο διευθυντής σπουδών έχει επίσης υπογράψει για την επιστροφή των σπουδαστών στις σχολές τους, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μήνες, εκκρεμεί η υπογραφή του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Και είναι απορίας άξιο, πως ο κ. Διαμαντίδης, βρίσκει το χρόνο για ολοήμερο και  ανούσιο πιγκ-πόγκ με τον κ. Πλακιωτάκη αλλά δεν βρίσκει τον χρόνο να βάλει την υπογραφή του, ώστε κάποιοι νέοι της χώρας να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ας ευχηθούμε ότι η ΠΝΟ θα συμβάλει στη προσπάθεια αυτή του nextok προκειμένου επιτέλους να γίνει και κάτι θετικό σ' αυτό το υπουργείο το οποίο τελεί υπό πλήρη αποδιοργάνωση.
 
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=

Σχόλιο:  Και λίγα είπε ο κ. Πλακιωτάκης αν και η δική του παράταξη δεν είναι άμοιρη ευθυνών όχι μόνον για το μπάχαλο του πρώην ΥΕΝ αλλά της χώρας συνολικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου