Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΝΕΙ ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.  Όπως μας μετέφεραν στελέχη αλλά και απόστρατοι του Λιμενικού κάποιος συνάδελφός τους  πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, διαδίδει ότι έχει την προαγωγή στο τσεπάκι γιατί είναι άνθρωπος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Και επειδή εδώ δεν κρύβουμε τίποτα, και επειδή όλοι οι αναγνώστες έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Μπαντιά, να υπενθυμίσουμε απλά ότι ο αξιωματικός αυτός, καθυστέρησε περίπου ένα χρόνο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Υπηρεσίας του, όταν τον Μάρτη του 2010 μετατέθηκε από την Πάτρα στον Πειραιά αλλά ο ίδιος αποφάσισε να ...μετακομίσει μόλις τον Ιανουάριο του 2011.

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι συνηθισμένη η πρακτική αυτή για τα στελέχη του Λ.Σ., δηλαδή να αρνούνται να παρουσιαστούν στην Υπηρεσία που τους ορίζει η ηγεσία του Λιμενικού.  Ενδεχομένως όμως, συνέβαλε σ' αυτό και η χαλαρότητα της ...ηγετικής πυγμής του Αθανάσιου Μπούσιου.

Βέβαια ο "άνθρωπος" του κ. Παπουτσή, θα πρέπει να αιτιολογήσει το πως βρέθηκε στη Γκούρα και στις υπόλοιπες περιοχές της ορεινής Κορινθίας, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του αλήστου "μνήμης"  Υπουργού Αναστάση Παπαληγούρα.  Γιατί το να παρευρίσκεται  ένας αξιωματικός  με τον Υπουργός σε περιοχή της Πάτρας όπου υπηρετεί,  ίσως κάποιος να το δικαιολογούσε.  Στα βουνά και στα λαγκάδια όμως;

Και για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης, η άποψη που προφανώς θα πρέπει να επικρατήσει, είναι ότι οι προαγωγές θα πρέπει να γίνουν με βάση την ικανότητα κάθε αξιωματικού και όχι βάση των κομματικών του μέσων και γνωριμιών.  Η χρήση όμως από πλευράς των κρινόμενων, μεγάλων "λόγων" εκθέτουν τόσο τους ίδιους όσο και την Υπηρεσία τους.  Και επιπλέον, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να υποτιμήσει κάποιος και τον εαυτό του, αλλά και την κομματική του γνωριμία.  Αλλά από προφανώς έχουν γνώση οι φύλακες καθώς από πλευράς Χρήστου Παπουτσή, ευτυχώς υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις εκτοπισμού ακόμα και κουμπαριάς με μεγάλη γλώσσα!  Ευτυχώς!



*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

AQUARELA CREPA CAFFE

 Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες,
 γενναιόδωρες ποσότητες. Χρειάζεστε κάτι άλλο;
 Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
 βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…

 Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.

 Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

 ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:

Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
 και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση

 Για delivery
 Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου