Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ

Δύο φορές πυροβόλησαν άγνωστοι κατά του σπιτιού του εφοπλιστή Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη, (ΑΝΕΚ) λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 προς 13 Μαίου 2011.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μία βολίδα βρέθηκε σφηνωμένη σε παράθυρο της οικίας που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

Σημειώνεται ότι  ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν που κυκλοφορεί με αστυνομική προστασία σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας.

Από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρθηκε ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τους δράστες.


Πάντως η αστυνομία εξετάζει όλες τις υποθέσεις και επιχειρηματικές διαφορές που είχε τελευταία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενώ από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα της επίθεσης, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην έρευνα δεν συμμετάσχει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου