Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Λαζόπουλος: Αφού έκλεψαν το σύμπαν για 35 χρόνια θέλουν να επανεκλεγούν

Εξαιρετικά καυστική υπήρξε η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.  Απόδειξη είναι ότι "πληγώθηκε" ο εγωισμός όλων όσοι δέκχθηκαν τη κριτική του που φυσικά ήσαν όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στην εξουσία.  Αποτέλεσμα - καθώς βρισκόμαστε και στη προεκλογική περίοδο - ήταν να χρεωθεί ο κ. Λαζόπουλος την άποψη ότι η εκπομπή ήταν φιλο-ΣΥΡΙΖΑϊκή.
Προσωπική άποψη είναι ότι άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο, ανάλογα με το πως τους ικανοποιεί να ερμηνεύσουν όσα είδαν και άκουσαν.  Γεγονός πάντως αποτελεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών γέλασαν με τη καρδιά τους και διασκέδασαν όσο από καμία προηγούμενη εκπομπή.  Δείτε το βίντεο/εκπομπή  που ξεσήκωσε τους ΝεοΔημοκράτες, τους ΠΑΣΟΚους κάθε κομματιού και τους ΠΟΤΑΜΙσιους!

https://www.youtube.com/watch?v=88eIqX-tLXY







*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου