Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Νίνα Κασιμάτη προς Φ. Κρανιδιώτη: "Κινδυνολογείται περί grexit; Οι πολίτες δεν σας πιστεύόυν"

Αντιπαράθεση Φ. Κρανιδιώτη – Ν. Κασιμάτη για την επόμενη μέρα


  • (0)
  • (0)
Η εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου και η επόμενη μέρα βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του realfm 97,8.
Νίνα Κασιμάτη  και Φαήλος Κρανιδιώτης, υποψήφιοι βουλευτές Β' Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ αντίστοιχα, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «τα λένε μόνοι τους. Όταν στο πρόγραμμά τους είναι συνεδριακή τους απόφαση και κομμάτι του προγράμματός τους για τις ευρωεκλογές και σε σειρά δηλώσεων του κ. Τσίπρα και σειρά στελεχών εκπεφρασμένη η θέση για μονομερείς ενέργειες και ότι δεν έχουν μάλιστα plan b, και το λένε και περηφάνως δηλαδή θα πάνε και θα πούνε: αν μας πείτε “όχι” δεν έχουμε οδό διαφυγής. Αυτό οδηγεί μαθηματικά στη δραχμή, στην έξοδοι από την ευρωζώνη».

«Η ΝΔ δυστυχώς παρόλο που έχει κυβερνήσει ήδη 2,5 χρόνια μιλάει σαν να επιδιώκει να πάρει την εξουσία για πρώτη φορά», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Κασιμάτη και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά την κινδυνολογία περί grexit κλπ., εγώ μιλώντας με τον κόσμο καταλαβαίνω ότι δεν αγγίζει κανένα αυτή η κινδυνολογία. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται, με την έννοια ότι δεν το πιστεύει κανείς. Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι απέτυχε το παρόν πρόγραμμα και όχι το πρόγραμμα που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αυτήν την στιγμή, το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα διάρθρωση του χρέους που να μπορεί να βγαίνει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ




*** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.  
                      
                     





                                                         Παρακαλώ
   αφήστε το σχόλιό σας
 κάτω από το κείμενο
 σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***





Πηγή:  http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=385247&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου