Νίνα Κασιμάτη, υποψήφια βουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ  Β΄ Πειραιά
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η Νίνα Κασιμάτη η οποία κινείται πολιτικά στον χώρο της σοσιαλιστικής πατριωτικής αριστεράς και συμπορεύεται από το 2010 με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με νόημα τη στάση των “Νέων” απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, και τις κατηγορίες που εκτόξευσε η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη κατά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για… κάλεσμα σε αποστασία.

“Τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ καθώς πέφτει το μνημονιακό καθεστώς είναι συλλεκτικά κομμάτια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νίνα Κασιμάτη, η οποία είναι ιδιαίτερα active στα social media, και πολλές φορές έχει εμπλακεί σε… εχθροπραξίες με άλλους χρήστες.
Σημειώνεται ότι η Νίνα Κασιμάτη είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, έχει θητεύσει στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ως εκλεγμένο μέλος, και μετά το ιδρυτικό-ενοποιητικό Συνέδριο του καλοκαιριού, είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νίνα Κασιμάτη επανήλθε αργότερα με νεώτερο tweet της, επίσης… όλο νόημα για το θέμα των “Νέων”: «Η Αριστερά δεν έχει”βρώμικη Ιστορία”. Για κάποιο λόγο όμως στην Αποστασία του’65 ο λαός έκαιγε φύλλα των Νέων».
Πηγή: http://www.tsantiri.gr/politiki/nina-kasimati-sullektika-kommatia-ta-protoselida-ton-neon/*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***