Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Νέος Επιτελάρχης στο Λ.Σ. ο Δ. Μπαντιάς

Δημήτριος Μπαντιάς, ο
νέος Επιτελάρχής Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ
Με την επιλογή του Υποναύαρχου Δημητρίου Μπαντιά για τη θέση του Επιτελάρχη Λ.Σ.- Ελληνικής Ακτοφυλακής, έληξε η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής στο Πεντάγωνο.

Έτσι, μπορεί ο κ. Μπαντιάς να μην κατάφερε να κάνει την αποκάλυψη του Μνημείου στο Κατάκολο, κατάφερε όμως - ελέω και οικονομικής κρίσης - να στεφθεί ο ίδιος Επιτελάρχης.


Τώρα βεβαίως απομένει στον ίδιο να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν τις ικανότητές του, καθώς ο Υποναύαρχος είχε εξειδίκεύση στα ναυτιλιακά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε κατά κόρον καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Λιμενικό.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

3 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σας, δηλ. είναι πρόβλημα να έχει κανείς και εμπειρία στα ναυτιλιακά θέματα; Είναι η θέση του Επιτελάρχη τέτοια που πρέπει κανείς να "μυρίζει" ναρκωτικά ή να κάνει ρεσάλτα σε καράβια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέλασα με τη καρδιά μου. Να είσαστε καλά για το σχόλιό σας. Ίσως ο επιτελάρχης του Λ.Σ. θα πρέπει να "μυρίζει" ...Σαμαρά. Γι αυτό και έγινε η επίσκεψή του συνοδεία βουλευτού και συμβούλου της Ν.Δ. - και όχι μόνον - στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μία ημέρα πριν την ανακοίνωση της "προαγωγής". Τονίστηκε έτσι η ανάγκη της αξιοκρατίας ε! Μήπως τελικά θα ήταν καλύτερα να "μυρίζει" ναρκωτικά και ρεσάλτα σε καράβια ο κάθε αναβαθμιζόμενος; Ήθελα να ήξερα, μερικές φορές; Πληρώνεστε για να προκαλείτε τους δημοσιογράφους; Άλλη φορά λοιπόν μη βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για άλλον εκτός από τον εαυτό σας. Φιλικά Θ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....και εμπειρία στα ναυτιλιακά;....γιατί που αλλού έχει εμπειρία; Μάλλον πουθενά γι' αυτο ας γελάσουμε όλοι μαζί χα χα χα!! γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου