Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Σε φίλους και μέλη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στον Πειραιά θα μιλήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, στις 7 μ.μ, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111, παραπλεύρως Αγίου Κωνσταντίνου). Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Δημοκρατική Αριστερά» προσελκύει ολοένα και περισσότερους πολίτες, ψηφοφόρους όλων των κομματικών αποχρώσεων και αυτό οφείλεται τόσο στην προσωπικότητα των τεσσάρων βουλευτών της όσο και στον διαρκές αλλά και ουσιαστικό
ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Δ.Α. στα τοπικά προβλήματα κάθε περιοχής.

Για παράδειγμα στο τέλος Μαρτίου αντιπροσωπεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ παρευρέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για να συμπαρασταθεί και να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου και των δημοτών να αποτρέψουν την πλήρη λιμενοποίηση, την τσιμεντοποίηση και τον αποκλεισμό τους από την παραλιακή ζώνη Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τα έργα που σχεδιάζει μονομερώς ο ΟΛΠ.

Όπως έγινε γνωστό, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ τάσσεται υπέρ της ήπιας ανάπτυξης με ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών, που θα επιτρέπει τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου, περιπάτου, αναψυχής και την πρόσβαση στη θάλασσα. Αντί για τον μονομερή και τμηματικό σχεδιασμό που επιχειρεί ο ΟΛΠ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θεωρεί ότι απαιτείται συνολικός σχεδιασμός με τη συμμετοχή και τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου