Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ

Και με επίδομα από τον ΕΛΟΕΝ 6.000 ευρώ ετησίως...

Είναι απορίας άξιο, πως γίνεται ένας εφοπλιστής - γνωστότατος στο πανελλήνιο - να λαμβάνει από το 2010 σύνταξη από το ΝΑΤ όταν όποια πέτρα - επιχειρηματική - κι αν σηκώσεις, απο κάτω θα τον βρεις.

Πότε προλάμβαινε αυτός ο άνθρωπος να υπηρετεί σε πλοία και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει φίρμες γνωστότατων προϊόντων αλλά και να διαχειρίζεται τις διάφορες πολλαπλές επιχειρηματικές του δραστηριότητες;

Το περίεργο δε είναι ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ έλαβε επι σειρά ετών ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ που ξεπέρασε ακόμα και τις έξι χιλιάδες ευρώ (6.000,00) σε ένα έτος!!!

Όλα αυτά συνέβησαν ερήμην ή με την ανοχή  των υπουργών Ναυτιλίας έως και τη περίοδο που "υπηρετούσε" ως υπουργός ο Γιάννης Διαμαντίδης, ενώ αγρόν αγοράζει - ηθελημένα ή αθέλητα - ο πρόεδρος του ΝΑΤ  Χρήστος Φωτίου όπως και οι προκάτοχοί του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο κ. Φωτίου, αρνείται να προχωρήσει στην αποκάλυψη όλων των εφοπλιστών που λυμαίνονται το Ταμείο των Ναυτικών, επικαλούμενος το απόρρητο των ...προσωπικών δεδομένων.  Προφανώς όμως αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί παρά να καθιστά τον πρόεδρο του ΝΑΤ ως συνένοχο όλων εκείνων που ρημάζουν το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο.

Ανάλογη όμως είναι και η ευθύνη όλων όσοι συγκαλύπτουν τους επιχειρηματίες της θάλασσας οι οποίοι παράνομα ασφαλίστηκαν στο ΝΑΤ μέσω εικονικών ναυτολογήσεων αλλά και παράνομα έλαβαν τα οικογενειακά επιδόματα από τον ΕΛΟΕΝ.  Σ' αυτούς η κοινή γνώμη συμπεριλαμβάνει και την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας η οποία είναι γνώστης των παρανομιών κι όμως δεν προχωρά σε αποκαλύψεις και στην παραπομπή των υποθέσεων στη Δικαιοσύνη.

Την ίδια βέβαια στιγμή, χιλιάδες συνταξιούχοι του ΝΑΤ αγωνιούν για την αυριανή τους σύνταξη ενώ βλέπουν τις σημερινές τους απομαχικές απολαβές να αποψιλώνονται καθημερινά και περισσότερο στο βωμό της διάσωσης της χώρας εξ' αιτίας παράνομων και παράτυπων συμπεριφορών κρατικών λειτουργών, κυβερνητικών παραγόντων - ναυτολόγων και προϊσταμένων υπολιμεναρχών -  και επιτήδειων ιδιωτών.

--- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ---

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου