Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ


Πόσο "απελπισμένη"  πρέπει να είναι η οικογένεια ενός βουλευτή, για να ωθήσει το παιδί της να διαγωνιστεί για μια θέση στο Λιμενικό με πρώτο μισθό λιγότερα από 1000 ευρώ και με τις ασφαλιστικές εισφορές να καλύπτουν περισσότερα από το 50% των απολαβών του; 

Κι όμως, ο κ. Μιχάλης Κόλιας (μαθηματικός σύμφωνα με το βιογραφικό του πατέρα του Κωνσταντίνου Κόλια - βουλευτή της Ν.Δ. Κορινθίας) http://www.kolliaskostas.gr/ ) πέρασε 35ος σε σύνολο 60 επιτυχόντων με βαθμολογίες:  Έκθεση: 17,00 Ναυτικό Δίκαιο: 14,00 Διοικητικό Δίκαιο: 10,00  Ειδικό: 10,00  Ειδικό:  18,50  και συνολική βαθμολογία:  69,5.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πηγές, σε ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα οι βαθμολογητές άλλαξαν υπέρ των διαγωνισθέντων τον τρόπο βαθμολόγησης κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, καθώς διέβλεψαν ότι υπήρχε ο κίνδυνος να μην συμπληρωθεί ο αριθμός των 60 ατόμων, λόγω της παταγώδους αποτυχίας της συντριπτικής πλειοψηφίας.  Ανάμεσα στα άτομα που ευνοήθηκαν από τη συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να είναι και ο υιός του βουλευτή ενδεχομένως χωρίς να το έχει επιδιώξει.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:  ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ 9άρια Ε ΓΙΝΑΝ  10άρια!

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
 *** *** *** *** *** ***