Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ", ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ



Η νέα διαδικτυακή καμπάνια της LG Ελλάς για τη στήριξη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του παιδικού υποσιτισμού

Η εταιρεία ενισχύει τα προγράμματα της διεθνούς ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης για την καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού σε παγκόσμια κλίμακα

«Κάθε μήνυμα μετράει», είναι ο τίτλος της νέας διαδικτυακής καμπάνιας της LG Electronics Ελλάς, που στοχεύει στην ενίσχυση των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) - Médecins Sans Frontières (MSF) για την καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.everymessagecounts.gr/ , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στα υποσιτισμένα παιδιά, που μάχονται καθημερινά για τη ζωή τους. Ειδικότερα, για κάθε μήνυμα που υποβάλλεται στην ιστοσελίδα, η LG Electronics Ελ! λάς θα προσφέρει ένα ημερήσιο γεύμα, συνεισφέροντας στην παγκόσμια δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την παροχή πολύτιμης επισιτιστικής βοήθειας .

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν το συντομότερο δυνατόν περισσότερα από 10.000 μηνύματα, για την άμεση βελτίωση της παρεχόμενης βοήθειας σε υποσιτισμένα παιδιά. Η συγκεκριμένη καμπάνια, αποτελεί συνέχεια της χορηγίας της LG στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με τίτλο «Τα Υποσιτισμένα Παιδιά Ζητούν την Προσοχή μας» (www.starvedforattention.org) και της γενικότερης προσπάθειας για την καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι περίπου 195 εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν από τις επιπτώσεις του υποσιτισμού, ενώ ετησίως 5 εκατομμύρια από αυτά χάνουν τη ζωή τους. Η πρωτοβουλία της LG έρχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, καθώς οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα τεράστια επισιτιστική κρίση που έχει ξεσπάσει στη Σομαλία και η οποία απειλεί τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Μέχρι σήμερα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν εντάξει περισσότερα από 38.000 παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες στα επισιτιστικά τους προγράμματα στη Σομαλία, την Κένυα και την Αιθιοπία.

Την ίδια στιγμή, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα συνεχίζουν την παγκόσμια δράση τους κατά του παιδικού υποσιτισμού, υλοποιώντας περισσότερα από 116 επισιτιστικά προγράμματα σε 34 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η παρεχόμενη βοήθεια, περιλαμβάνει ευρέως τα έτοιμα προς χρήση διατροφικά σκευάσματα, μια κρέμα που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία χρειάζεται ένα υποσιτισμένο παιδί προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο και να αρχίσει να αναπτύσσεται κανονικά.

Η LG Electronics παραμένει συνεπής στο όραμά της για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου φαινομένου του παιδικού υποσιτισμού, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Η στήριξη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα αντιπροσωπεύει τον κοινό στόχο για τη βοήθεια όλων των συνανθρώπων μας ανά τον κόσμο, ανεξαρτήτως πολιτισμικών και γεωγραφικών συνόρων, υπογραμμίζοντας την πεποίθηση της LG ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει από τις συνέπειες του υποσιτισμού.

Η LG Electronics Ελλάς παρακινεί το κοινό να στείλει το δικό του μήνυμα, συμβάλλοντας στη σημαντική προσπάθεια καταπολέμησης της παγκόσμιας μάστιγας, ώστε εκατομμύρια παιδιά να κερδίσουν το δικαίωμα στη ζωή, γιατί Life’s Good!

Το concept και την ανάπτυξη της ενέργειας επιμελήθηκε και υλοποίησε η εταιρία Mindworks.

Η LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, τις οικιακές συσκευές και την κινητή επικοινωνία, απασχολώντας περισσότερους από 93.000 εργαζομένους σε 120 μονάδες παγκοσμίως. Με ετήσια έσοδα για το 2010 που ξεπερνούν τα 55,8 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW (48,2 δις USD), η LG Electronics αποτελείται από τέσσερεις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές, Κλιματισμός και Ενεργειακές Λύσεις. Η LG αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγειοκαταψυκτών. Η LG έχει υπογράψει μια μακροχρόνια συμφωνία για να γίνει ταυτόχρονα Παγκόσμιος Χορηγός της Formula 1™ και Τεχνολογικός

Συνεργάτης στην Formula 1™. Ως μέρος αυτής της υψηλής συνεργασίας, η LG αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα σε θέματα marketing και αγώνων (designations) ως Eπίσημος πάροχος
ηλεκτρονικών ειδών, κινητών τηλεφώνων και συσκευών επεξεργασίας δεδομένων της Formula 1™.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Η LG Electronics Hellas

Στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη, ιδρύθηκε το 2002 ως θυγατρική εταιρεία, η LG Electronics Ελλάς, η οποία θα συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος της είναι η κατάκτηση μιας ηγετικής θέσης στην Ελληνική αγορά, ένας στόχος εξαιρετικά φιλόδοξος σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά με απαιτητικό κοινό.

Σχετικά με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) είναι μια διεθνής ανεξάρτητη ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές. Οι ΓΧΣ προσφέρουν βοήθεια με βάση την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς. Όταν οι ΓΧΣ γίνονται μάρτυρες σοβαρών πράξεων βίας, ξεχασμένων κρίσεων ή παρακώλυσης του έργου τους, δύνανται να μιλήσουν δημόσια για αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Γιατροί Χωρίς Σύνορα
Μαρία Πασχούλα
Press Officer
email: maria.paschoula@athens.msf

Re:public
Γιώργος Δημητρίου
Account Manager
e-mail: g.dimitriou@republic-coms.gr
τηλ: 219 999 1808

LG Electronics Hellas
Πάολα Χαϊδούλη
Brand Communication Manager
e-mail: paola.chaidouli@lge.com
τηλ: 210 48 00 553

ή μπείτε στο ελληνικό web-site της LG: www.lg.com/gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου