Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Θεριεύει με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στην Δημοκρατική Αριστερά! Όλα τα ονόματα

Στόχος να είναι το πρώτο κόμμα -  με την ελπίδα ότι δεν θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Εφικτή διαφαίνεται η προοπτική της Δημοκρατικής Αριστεράς να πετύχει τη μέγιστη προσχώρησή της στα λαϊκά στρώματα ώστε να καταστεί πρώτη δύναμη.  Ήδη την προσχώρηση τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη διαπραγματεύονται σύμφωνα με πληροφορίες  τουλάχιστον πέντε  από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμα και τους δώδεκα με τη συμμετοχή ακόμα και άλλων στελεχών του άλλοτε Σοσιαλιστικού Κινήματος.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι  συζητήσεις με τον κόμμα του κ. Κουβέλη βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ μεταξύ των ενδιαφερόμενων πολιτικών, περιλαμβάνονται οι Βασίλης Τόγιας, Γιάννης Αμοιρίδης, Γιώργος Παπαμανώλης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας θεοδωριδης,  Θεόδωρος Παραστατίδης και άλλοι.
Το γεγονός  ήταν γνωστό από καιρό στον Αντώνη Σαμαρά, και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που αποφάσισε να ζητήσει άμεσα εκλογές ώστε να μην αφήσει περαιτέρω περιθώρια στον Φώτη Κουβέλη να διευρύνει την επιρροή τους σε πολίτες και πολιτικούς.

Ωστόσο, αν κρίνει κανείς από τη μεγάλη δραστηριότητα που παρουσιάζουν τα στελέχη της Δημ.Αρ. αλλά και από το πλήθος των ιστοσελίδων του κόμματος που έχουν πιάσει "πρώτο τραπέζι" από  κάθε δήμο και χωριό, μάλλον τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και οι υπόλοιποι "μεγαλοκομματάρχες" θα πρέπει να ανησυχούν.  Το θέμα είναι κατά πόσον οι άλλες αριστερές δυνάμεις θα θελήσουν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να αποδεχθούν τη συνεργασία τους με τη Δημοκρατική Αριστερά ώστε το πολιτικό μόρφωμα που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές του Απριλίου 2012 να μην είναι τρικολόρε... και αντικρουόμενων συμφερόντων.
 
*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου