Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΣΤΟ "ΑΓΚΙΣΤΡΙ" ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΓΙΑΛΕΛΗ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

"Κάστανο" δεν χαρίζει στην Πάρο ο τοπικός Λιμενάρχης Κωνσταντίνος Γιαλελής και προφανώς πολύ καλά κάνει.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε σήμερα στις 10.10 από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Πάρου στο Ε/Γ- Δ/Ρ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Λ. 465  διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό 78 επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας του πλοίου προβλέπει 74 επιβάτες.  Το πλοίο  κατέπλευσε στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αντίπαρο.


Αξίζει να τονιστεί ότι κάτοικοι του νησιού, αναγνωρίζουν πως ο νέος λιμενάρχης έχει "τραβήξει τα λουριά" σε κάποιους που είχαν ...κακομάθει.  Και αυτό αφορά τόσο σε θέματα ασφάλειας της ναυσιπλοΐας, όσο και σε θέματα ασφάλειας επιβατών αλλά και σε θέματα αλιείας.  Δεν χαρίζεται ο κ. Γιαλελής ούτε και σ' όποιον σταθμεύει παράνομα καθώς τόσο στην Παροικιά όσο και σε άλλα παράκτια σημεία του νησιού, υπάρχουν καθορισμένες ζώνες στάθμευσης.

Για την υπόθεση των υπεράριθμων επιβατών, προανάκριση διενεργείται από την τοπική Λιμενική Αρχή.


*** *** *** *** *** ***

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
χωρίς προκλητικά / προσβλητικά σχόλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου