Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

Προ των ευθυνών της, έθεσε την κυβέρνηση ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την περικοπή των ναυτικών συντάξεων που αποφασίστηκε στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην Υπουργός τόνισε ότι:  "Η διγλωσσία της Κυβέρνησης η οποία από τη μια πλευρά τονίζει το στρατηγικό
 ρόλο της Ναυτιλίας μας στην οικονομία, ενώ από την άλλη προχωρά στην επιλεκτική περαιτέρω μείωση των συντάξεων του ΝΑΤ, είναι ανήκουστη και απαράδεκτη".

Ο κ. Πλακιωτάκης, πρόσθεσε ότι : "Καιρός είναι να ασκήσουν αποτελεσματικές πολιτικές, όπως η μείωση των δημόσιων δαπανών και όχι να επιφέρουν ένα ακόμη χτύπημα σε ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν για την πρωτοπορία της Εμπορικής Ναυτιλίας, στην αγορά και συνολικά στην οικονομία.

Την καλούμε λοιπόν –έστω και τώρα- να αναθεωρήσει την πολιτική της, μεσούσης μάλιστα της τουριστικής περιόδου" κατέληξε.

*** *** *** *** *** ***

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο χωρίς προκλητικά / προσβλητικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου