Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ"

Κοντά στους αγωνιστές του ΚΕΘΕΑ οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η Λένα Μαντά


Άκρως συγκινητική είναι η χειρονομία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και της πολυδιαβασμένης  Λένας Μαντά.  Επιταγή ύψους 58.761,33€, θα επιδοθεί σήμερα (Πέμπτη 7 Ιουλίου) από τον εκδοτικό Οίκο στο πολιτιστικό στέκι του ΚΕΘΕΑ Διάβαση (Σταυροπούλου 29, Αθήνα).

Το ποσό αυτό αποτελεί τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ" ,  και θα διατεθούν στο Κέντρο απεξάρτησης τόσο από τη γνωστή, πολυγραφότατη συγγραφέα Λένα Μαντά όσο και από τον εκδοτικό Οίκο ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Το βιβλίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και αυτά να διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ – Διάβαση.


Την επιταγή θα παραλάβει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Ανδρέας Λοβέρδος.



Το σποτάκι που είχε ετοιμαστεί για την προώθηση του βιβλίου, για περίεργο λόγο δεν προβλήθηκε από κανένα τηλεοπτικό κανάλι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είχε απαγορευθεί από το ΕΣΡ.

Το βιβλίο της Λένας Μαντά, <<ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ>>,  περιέχει μια συλλογή διηγημάτων για την αντίθεση του γλυκού με το πικρό, όπως είναι τελικά η ίδια η ζωή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο "Δεν μπορει θα στρώσει",  περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πάντα ξεκαρδιστικές ή συγκινητικές ιστορίες της καθημερινότητας: <<Έτσι μας δίνονται οι στιγμές. Ποσά αντιστρόφως ανάλογα. Εκεί που βρίσκεται το γέλιο, παραμονεύει το δάκρυ... Κι αν κάπου μέσα στα κείμενα βρείτε τον εαυτό σας, αν κάπου ανάμεσα στις γραμμές τους κάτι θυμηθείτε, σας κερνάω καφέ και γλυκό του κουταλιού... Εσείς μένει να πείτε: "Δεν μπορεί, θα στρώσει!">>.
Όλα τα έσοδα της συγγραφέως και του εκδότη από τις πωλήσεις του βιβλίου αυτού θα διατεθούν για την υποστήριξη του Μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. (http://www.kethea.gr/)

Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα συναρπαστικά βιβλία της Λένας Μαντά:  <<ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ>>,   <<Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ>>,  <<ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ>>,   <<ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ>>,   <<ΘΕΑΝΩ-Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ>>, και άλλα.

Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των 14.13€ από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (ISBN: 978-960-453-900-0).  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν από τον εκδοτικό Οίκο: http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000375 στην τιμή των 14.13€ ενώ στην τιμή των 11.30€ πωλείται ως ebook.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ωστόσο αναβλήθηκε για σήμερα εξ' αιτίας των ταραχών που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη συνεδρίαση της Βουλής για τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου