Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΩΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΛΕΧΩΝΑ

Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο της Σάμου την ώρα της γέννας

2 Ιουλ 2011

Του Γιάννη Νέγρη

Μπλακ άουτ στο Νοσοκομείο της Σάμου κατά την ώρα γέννας ,ανάγκασε  τον γιατρό να φωνάξει τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο και να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση έλλειψης φωτισμού. 


Ντροπή! Κόπηκε το ρεύμα την ώρα της γέννας και δεν είχαν γεννήτρια!

Η κατάσταση φαίνεται από ότι φαίνεται έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες σήμερα το βράδυ (παρασκευή)γύρω στις 9 και 20 στο Νοσοκομείο της Σάμου μια μητέρα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι κάτω από απαράδεκτες ,τριτοκοσμικές συνθήκες.

Κατά την διάρκεια του τοκετού στο Νοσοκομείο της Σάμου έπεσε το ρεύμα στις 8.55, ενεργοποιήθηκε η γεννήτρια και σύμφωνα με πληροφορίες δούλεψε για λίγο μέχρι 9. 21. Μετά ξαφνικά σταμάτησε ,από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.

Μόλις το νεογέννητο ήρθε στη ζωή και δεν υπήρχε ρεύμα ,ο γιατρός κ Ασημίνας κράτησε την ψυχραιμία του ,κάλεσε τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου ,τους είπε να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους ώστε να μπορέσει να ράψει την μητέρα μια και κυριαρχούσε απόλυτο σκοτάδι και το νεογέννητο είχε τοποθετηθεί στην αγκαλιά της μητέρας του.
Παρέμβαση εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε τα φώτα ασφαλείας λειτουργούσαν στο χειρουργείο.

O γιατρός κ.Ασημίνας κάλεσε από το κινητό του την αστυνομία στις 9 και 32 και ζήτησε την παρέμβαση του κ.Εισαγγελέα .

Στη συνέχεια και οι συγγενείς με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία και περιμένουμε να μάθουμε και εμείς από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου τι έχει συμβεί.

Γιατί δεν λειτούργησε η γεννήτρια;γιατί δεν υπήρχαν φώτα ασφαλείας;Τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε και άλλο χειρουργείο;

Αν πράγματι αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η γεννήτρια λειτούργησε και σταμάτησε χωρίς να μπορέσουν να την ξαναβάλουν μπροστά και έθεσαν σε κίνδυνο μητέρα και νεογέννητο κάποιοι θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ο μόνος που έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο ήταν ο υπεύθυνος για τους υπολογιστές ο οποίος προσπαθούσε να τους επαναλειτουργήσει .

Περιμένουμε..........και ελπίζουμε να μας δώσουν κάποια σοβαρή εξήγηση γιατί αν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι σταμάτησε η γεννήτρια γιατί δεν υπήρχε πετρέλαιο τα πράγματα περιπλέκονται.....


Πηγή: http://aegaio.blogspot.com/2011/07/blog-post_8548.html

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο χωρίς προκλητικά / προσβλητικά σχόλια. *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου